Τα προβλήματα της γενειάδας και πώς να τα αντιμετωπίσεις

Το Men’s Accessories Team σου δίνει γρήγορες λύσεις στους τέσσερεις πιο συνηθισμένους μπελάδες που θα συναντήσεις εάν έχεις- ή θέλεις να έχεις- γένια.

Το να αποκτήσεις και κατόπιν να συντηρήσεις μια περήφανη γενειάδα είναι μια αρκετά μπελαλίδικη υπόθεση -εξάλλου, ένα «σωστό» μούσι δεν είναι απλά ένα μάτσο τρίχες που έτυχε να φυτρώσουν στο πρόσωπό σου αλλά ένα «αξεσουάρ» που σε κρατά ζεστό τον χειμώνα, μια «λεπτομέρεια» που σου προσδίδει στυλ και σε κάνει να δείχνεις πιο αρρενωπός και η οποία, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να σώσει ακόμη και την ίδια σου τη ζωή.

Ιδού λοιπόν τέσσερα προβλήματα που, πιθανότατα, θα αντιμετωπίσεις καθώς «καλλιεργείς» τη δική σου γενειάδα. Μαζί και οι λύσεις εκείνες που θα την κάνουν να δείχνει καλύτερη και από εκείνες που βλέπεις και ίσως ‘ζηλεύεις’ – γιατί να μην το παραδεχτούμε δηλαδή- σε άλλους.

Το μούσι σου έχει «τρύπες»

Η λύση: Κάνε υπομονή. Σοβαρά. Αντί να εγκαταλείψεις την προσπάθεια να αποκτήσεις μια πλούσια γενειάδα στη μέση, καταφεύγοντας τελικά στο ξύρισμα, άφησε τις τρίχες του προσώπου σου να μακρύνουν ακόμη περισσότερο. Καθώς οι τρίχες μακραίνουν, θα καλύψουν τελικά τις «τρύπες», τα σημεία εκείνα, δηλαδή, που για κάποιον ανεξήγητο λόγο, δεν φυτρώνουν τρίχες στο πρόσωπό σου.

Το μούσι σου σε κάποια σημεία δε μακραίνει όσο γρήγορα θα ήθελες.

Η λύση: Αγόρασε μια καλή μηχανή κουρέματος, διάλεξε κάποια μια μικρή σκάλα κι εν συνεχεία τρίμαρε το μούσι σου ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου. Χρησιμοποιώντας κάποια μικρή σκάλα στη μηχανή, το μούσι σου θα δείχνει τελικά πιο «γεμάτο» και, κυρίως, πιο αρμονικό

Το μούσι σου δείχνει «ατίθασο»

Η λύση: Όπως ακριβώς ισχύει και για τα μαλλιά σου, έτσι ακριβώς και το μούσι σου χρειάζεται τα δικά του προϊόντα περιποίησης. Αν δεν έχεις ήδη, λοιπόν, φρόντισε να προμηθευτείς ειδικό σαμπουάν όπως το Brooklyn Beardwash, και το τέλειο ενυδατικό λαδάκι Brooklyn Beardoil, τα οποία θα χρησιμοποιείς για να πλένεις και να περιποιείσαι σε τακτά χρονικά διαστήματα το μούσι σου -με τον τρόπο αυτό θα το κρατήσεις σωστά ενυδατωμένο, απαλό και, ως εκ τούτου, θα είναι πιο εύκολο στο φορμάρισμα. Λαβε υπόψην οτι σου προτείνουμε τα καλύτερα προιόντα και υπάρχει κίνδυνος να εθιστείς σε αυτά! Είναι προειδοποίηση!

Τέλος, μην παραλείπεις να το βουρτσίζεις τακτικά με την ειδική Brooklyn Comp χτένα που με την τέλεια δομή της και παράλληλα το συχνό βούρτισμα όχι μόνο βοηθά στο να τιθασεύεις καλύτερα τις τρίχες του αλλά ενισχύει και την παραγωγή σμήγματος, το οποίο, ως γνωστόν, είναι απαραίτητο για την καλή υγεία της τρίχας

Beardoil