3 Συμβουλές για το πώς να σταματήσετε τη φαγούρα στο μούσι σας:

Ένας από τους πιο δημοφιλείς λόγους για τους οποίους οι άντρες παρατάνε και εγκαταλείπουν την καλλιέργεια της γενειάδας τους, είναι αυτή η συνεχής φαγούρα. Οι πρώτες εβδομάδες που προσπαθείτε να αυξησετε αυτό το μούσι έρχονται σε συνδιασμό με φαγούρα που μπορεί κυριολεκτικά να γίνει τόσο σοβαρή που σας κάνει να ορκίστείτε οτι ποτέ δεν θα προσπαθήσετε να αυξησετε ξανά την γενειάδα σας. Εάν έχετε δοκιμάσει και αποτύχατε να φτιάξετε την γενειάδα που πάντα θέλατε, εδώ είναι μερικές απλές τεχνικές για να βοηθήσουν να σταματήσει η φαγούρα στην γενειάδα.

1. Καθαρίστε σε βάθος το μούσι σας με Brooklyn Beardwash

Με την βοήθεια του top προιόντος μας παντα με την καθημερινή του χρήση κατα την διάρκεια του μπάνιου, κατα τις πρώτες εβδομάδες της προσπάθειας να αυξησετε μια πλούσια γενειάδα, θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε απο την δυσφορία της φαγούρας. Κάθε μέρα, χιλιάδες νεκρά κύτταρα στην επιφάνεια του δέρματος από το πρόσωπο, αλλά και τα νέα γένια σας μένουν στην επιφάνεια του προσώπου σας και προκαλούν στο δέρμα ερεθισμό και φαγούρα. Eίναι απλό! Μην χρησιμοποιείτε κανονικό σαμπουάν μαλλιών στα γένια σας, αντ 'αυτού θα πρέπει να δοκιμάσετε ένα σαμπουάν γενειάδας που θα σας βοηθήσει με την απολέπιση του δέρματος. Αποδεδειγμένα το Brooklyn Beard Wash σχεδιάστηκε για να βοηθήσει και να απαλύνει το δέρμα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, και εξαλείφοντας τον ερεθισμό και την φαγούρα.

2. Περιποιηθήτε το μούσι σας όπως του αξίζει.

Aν έχετε ήδη μια καθιερωμένη γενειάδα και αρκετή φαγούρα, μπορεί να υπάρχει ήδη μια ζημιά στην τρίχα της γενειάδας από το styling θερμότητας ή απο τα σκληρά σαπούνια που χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα. Όταν η τρίχα της γενειάδας είναι κατεστραμμένη, τότε θα εξαπλωθεί από την άκρη προς τη ρίζα. Η βλάβη αυτή θα επιβραδύνει την ανάπτυξη της τρίχας της γενειάδας και θα προκαλέσει ερεθισμό στο θυλάκιο της. Χρησιμοποιώντας ένα προϊόν όπως το Brooklyn Beardwash μπορείτε να θεραπεύσετε τις κατεστραμμένες τρίχες με την απορρόφηση των πρωτεϊνών του προϊόντος και την παροχή υγρασίας και ενυδάτωσης. Αυτή η διαδικασία επούλωσης θα επισκευάσει τα γένια σας και να βοηθήσει να σταματήσει επιτέλους η ενοχλητική φαγούρα

3. Full Ενυδάτωση στα γένια, τώρα!

Λύση: Brooklyn BeardOil!!! Παρόμοια με τα μαλλιά στο κεφάλι σας, τα γένια σας θα πρέπει να ενυδατώνονται και να έχουν μια απαλή αίσθηση. Τα καλύτερα ενυδατικά για την γενειάδα περιέχουν ίνες κατα του μπλεξίματος που διασφαλίζει ότι γίνονται ανθεκτικά. Ένα από τα καλύτερα προιόντα ενυδάτωσης γενειάδας στην αγορά είναι το Brooklyn BeardOil το οποίο περιέχει μια μοναδική φόρμουλα που θα κάνει τα γένια σας πιο μεταξένια και λεία. Φροντίστε να είναι ενυδατωμένο. Ενυδατώστε τα γένια σας καθημερινά με το ειδικό υψηλής ποιότητας λαδάκι μας. Όχι μόνο θα κρατήσει τα γένια σας ενυδατωμένα, αλλά θα προσθέσει επίσης μια μεγάλη ανδροπρεπή μυρωδιά!!!