Πώς να διορθώσεις τα ενοχλητικά «κενά» στο μούσι σου:


Γενικότερα, έχεις εργαστεί και συνεχίζεις να το κάνεις για να αυξάνονται τα γένια σου, γιατί είναι κάτι που το θες σίγουρα πολύ όμως ξαφνικά βλέπεις στον καθρέφτη σου αυτές τις ενοχλητικές τρύπες οι οποίες χαλάνε την ομοιομορφία στο γένι! Υπάρχουν και αυτά στη πορεία σου προς την κατάκτηση της απόλυτης αρρενωπότητας που θα σου χαρίσει το τέλειο γένι σου και συμβαίνει σε όλους!

Η σκληρή ωμή αλήθεια είναι ότι όλα τα μούσια δεν είναι φτιαγμένα στο να αναπτύσσονται το ίδιο και να έχουν την ίδια ικανότητα πυκνότητας. Δυστυχώς για τους περισσότερους από εμάς δηλαδή, 3 στους 5 άντρες βρίσκουν κάποια στιγμή μπροστά τους το δυσάρεστο αυτό φαινόμενο των ‘κενών’ στο μούσι τους, όμως τα καλά νέα είναι ότι η αύξηση της τρίχας του προσώπου με λίγη σωστή και κυρίως ποιοτική βοήθεια, μόνο καλύτερη μπορεί να γίνει!

Αν λοιπόν είσαι αυτό που λέμε «νέος» στην συνήθεια της περιποίησης της γενειάδας σου τότε πρέπει να αντιληφθείς ότι το αν και δεν υπάρχει μαγικό φίλτρο για την εκ θαύματος πλήρωση των κενών από την μια μέρα στην άλλη, υπάρχουν από την άλλη τρόποι για να εργαστείς με αυτό που έχεις. Η ομάδα της Brooklyn και τα υπερ-προϊόντα της, θα σε βοηθήσουν και πάλι σε αυτό!

Ας ’το να μεγαλώσει!

Υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να μην έχεις δώσει ποτέ την ευκαιρία στην γενειάδα σου να «ανθίσει» ανενόχλητη χωρίς να παρεμβαίνεις με ξυραφάκι ή ψαλίδια! Άσε τα λοιπόν κάτω, χρησιμοποίησε καθημερινά στο μπάνιο σου Brooklyn Beard Wash για να επιταχύνεις την ανάπτυξη της γενειάδας σου όσο πιο πολύ μπορείς και δοκίμασε απλά την επόμενη φορά που θα έχεις την ανάγκη να κόψεις την τρίχα, να συμβουλευτείς τον μπαρμπέρη σου ώστε να χρησιμοποιήσει το ψαλίδι του για να την καθαρίσει όσο χρειάζεται μόνο απλά για να καθαριστεί η ψαλίδα.

Με την βοήθεια του BeardWash μας, μόλις έχεις αφήσει τους θύλακες του προσώπου σου να ανοίξουν τα φτερά τους, και να επιτρέψουν στην γενειάδα σου να διαπρέψει και κατά συνέπεια να αναπτυχθεί καινούργια τρίχα στα απαίσια αυτά κενά σημεία που μέχρι τώρα έβλεπες.

Κατέκτησε το περιποιημένο short look!

Μη φοβάσαι να αποκτήσεις μια γενειάδα πιο πλούσια και υγιή που όμως ίσως να χρειάζεται να είναι πιο μικρή σε μήκος. Σκέψου το λίγο! Όπως και τα μαλλιά στο κεφάλι έτσι και η γενειάδα είναι καλύτερα να είναι πιο κοντή αλλά υγιής παρά μακριά και όχι ομοιόμορφη. Υιοθέτησε λοιπόν το γένι το οποίο αυτόματα σε ονομάζει πιο περιποιημένο και σε κατατάσσει σε ένα άντρα που σέβεται την γενειάδα του, την περιποιείται με τα σωστά προϊόντα ειδικά για το μούσι όπως την εξιδεικευμένη σειρά της Brooklyn και νοιάζεται για τη εμφάνισή του καθημερινά! Κατά συνέπεια, αυτά τα ενοχλητικά κενά στην γενειάδα σου δεν θα είναι τόσο εμφανή και θα είναι λιγότερα αισθητά στο συνολικό σχήμα της γενειάδας.

Οι λύσεις στα ζητήματα που προκύπτουν στην υγιή ανάπτυξη της γενειάδας σου είναι θέμα που μας αφορά σαν Brooklyn καθώς θεωρούμε ότι τα προϊόντα μας μπορούν να σε βοηθήσουν σε ότι χρειαστείς. Μήπως ήρθε η ώρα να εντάξεις τα προϊόντα μας στη καθημερινή σου ρουτίνα και να αφήσεις στο παρελθόν θέματα όπως οι τρύπες στην γενειάδα αλλά και πολλά άλλα;

Shop Here: