Πώς να απολαύσεις όλα τα στάδια της γενειάδας σου

Η ανάπτυξη της γενειάδας πρέπει να ξεκινήσει επιτέλους απο κάπου. Πολλοί εγκατέλειψαν πριν ξεκινήσουν και οι ιστορίες φρίκης για την δύσκολη ανάπτυξη της τρίχας είναι αρκετές για να εμποδίσουν τους ανθρώπους να ξεκινήσουν ένα νέο στυλιστικό ταξίδι. Όμως, ολα τα καλά πράγματα χρειάζονται χρόνο. Εδώ είναι μερικά σημαντικά βήματα για το πως πρέπει να είσαστε ενώ μεγαλώνετε τα μακριά μούσια σας.

Stay Fresh

Μερικές φορές η γενειάδα μας δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση ώστε να αρχίσει να αναπτύσσεται. Οι πρώτοι μήνες είναι κρίσιμοι για την υπόλοιπη επιτυχία σας και για να βάλετε το θεμέλιο κατά μήκος του τρόπου που θα καθορίσει αν τα γένια σας βγαίνουν χοντρά και υγιή πρέπει να μπει στην καθημερινή χρήση το Brooklyn Beard Wash κατά την διάρκεια του μπάνιου.

Μεγαλώνοντας την γενειάδα σας σε ένα εκτεταμένο μήκος απαιτείται το κατάλληλο προϊόν που δεν είναι είναι άλλο απο ένα εξιδικευμένο για το μούσι προιόν Brooklyn φυσικά. Τα αποτελέσματα το επιβεβαιώνουν σε πολλούς beard men που χρησιμοποιούν τα προιόντα μας!

Shop now

Βάλτε ένα στόχο στο μυαλό τώρα!

Ήρθε η στιγμή να καθορίσετε εσείς το χρόνο που θέλετε ώστε να δείτε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε να πάει η γενειάδα σας. Θυμηθείτε ότι κατά τη διάρκεια της τροχιάς ανάπτυξης, τα σχέδια και τα επιδιωκόμενα στυλ θα αλλάξουν. Προσαρμόστε ένα νέο lifestyle στην ζωή σας και εντάξτε τα απαραίτητα προιόντα που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε πιο γρήγορα στο στόχο σας!

Create you style on the way

Ένα μεγάλο λάθος που κάνουν πολλοί άντρες με τις γενειάδες τους είναι να σκέφτοντε ότι δεν μπορούν να τους δώσουν (ακόμη) το style που επιθυμούν. Αυτό είναι μέγα λάθος, καθώς υπάρχουν όλα τα φάσματα των μεγεθών γενειάδας που κάνουν τη τέλεια φόρμα και style με κάποιο ειδικό λαδάκι όπως το δικό μας Brooklyn Beard oil ήτε το άπιαστο Beard Balm που θα χαρίσει την τέλεια μορφή στην γενειάδα ακόμα και αν δεν είναι ακόμη όσο μακριά επιθυμείτε. Extra Tip! To xτένισμα στη γενειάδα είναι ενα απαραίτητο καθημερινό, θα το λέγαμε χόμπυ, για ένα άντρα που θέλει να δει το μούσι του χτενισμένο και περιποιημένο γιαυτό και μια Brooklyn Beard Brush είναι απαραίτητο αξεσουάρ!

Θετική σκέψη

Αυτό πρέπει να είναι ένα δεδομένο, αλλά είναι κάτι που δεν λαμβάνουμε υπόψη με κάτι φαινομενικά τόσο μικρό όσο το να αλλάζουμε το style μας. Και όμως είναι εξαιρετικά σημαντικό! Η διάθεση βλέποντας το γένι να αναπτύσσετε και η ανυπομονησία να χρησιμοποιήσουμε τα αγαπημένα Brooklyn απο μόνα τους συμβάλουν στο να φτάσετε στο στόχο πιο εύκολα και κυρίως με αναβασμένη διάθεση αφου τα θετικά σχόλια των άλλων για την αλλαγή που θα βλέπουν στο μούσι σου θα σε εξιτάρουν στο να συνεχίσεις το στυλιστικό ταξίδι σου με την Brooklyn! Just have fun with it guys!

shop now