Το τέλειο KIT φροντίδας για το μούσι

Ήρθε η ώρα να πάρουμε τo Grooming Kit σας σε άλλο επίπεδο! Είμαστε οι νικητές σε αυτό και έχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία που απαιτούνται για να φροντίζουμε για τις γενειάδες μας για χρόνια... Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά:

Πού πρέπει να βρίσκετε το KIT σας;

Θα θέλετε να έχετε εύκολη πρόσβαση στο kit φροντίδας της γενειάδας σας ανά πάσα στιγμή. Αυτό μπορεί να λάβει τη μορφή ενός πακέτου που θα περιέχει μέσα τα αγαπημένα σας Brooklyn Products ή κάπου στο μπάνιο ή στο δωμάτιο σας τοποθετημένα και έτοιμα να τα χρησιμοποιήσετε καθημερινά. Υπάρχουν δύο βασικές επιλογές για το κιτ φροντίδας σας.

Στο μπάνιο: Τα περισσότερα από τα καλλωπιστικά μας προιόντα έχουν πάρει τη θέση στο μπάνιο, οπότε είναι λογικό να φυλάγετε το βασικό σας Brooklyn Beard Oil στο συρτάρι του μπάνιου ή το υπέρτατο Beard Wash μέσα στο μπάνιο για χρήση του κατα την διάρκεια του μπάνιου.

Grooming Kit Box: Μερικές φορές είναι σημαντικό να έχετε μαζί σας το kit φροντίδας της γενειάδας σας όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Χρησιμοποιήστε ένα box της αρεσκείας σας ή απλά ηρεμήστε σε αυτό αφού εμεις σας παρέχουμε την δική μας Beard Bag που θα σας λύσει τα χέρια, χωράει παντού για να ταξιδεύει μαζί σας και κυρίως έρχεται αποτελούμενη από πολλές δόσεις Brooklyn προιόντα μέσα!

Το τέλειο KIT φροντίδας για το μούσι

Το να έχετε ένα μέρος στο οποίο θα τοποθετείται τα προιόντα σας και το να ξέρετε τι πραγματικά χρησιμοποιήτε πάνω σας είναι δύο διαφορετικά θέματα.

Η ανάπτυξη και η διατήρηση μιας υγιούς γενειάδας χρειάζετε δουλειά και πειθαρχία. Λαμβάνετε λοιπόν καλά υπόψη και η σωστή γνώση των προϊόντων και τι κάνει το καθένα.

Η ουσία κάθε καλής φροντίδας είναι το λαδάκι γενειάδας. Τα γένια διαφορετικού μήκους απαιτούν διαφορετικές ποσότητες Brooklyn Beard Oil ανά ημέρα. Ελέγξτε εσείς ή συμβουλευτείτε και εμάς για το πόση ακριβή ποσότητα χρειάζεστε ανάλογα με το μήκος και την ποιότητα της τρίχας σας.

Επέκταση του Κit!

Μόλις ληφθεί μέριμνα για το λαδάκι γενειάδας για το οποίο πρέπει να βεβαιωθείτε οτι είναι Brooklyn, υπάρχει η ανάγκη για πολλά περισσότερα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν κατά μήκος του γενειοφόρου ταξιδιού σας. Είναι διασκεδαστικό να αναμειγνύετε και να ταιριάζετε νέα αγαπημένα προιόντα ειδικά για το μούσι ώστε να καταλάβετε τι λειτουργεί καλύτερα πάνω σας.

Beard Balm

Ένα τέλειο Beard Balm θα κρατήσει μια γενειάδα υπό έλεγχο οποιεσδήποτε και να είναι οι καιρικές συνθήκες ή οποιοδήποτε και αν είναι το styling που θέλετε να δώσετε στο φορμάρισμα της γενειάδας σας. Brooklyn Beard Balm μάλλον θα είναι η λύση σου και σε αυτό! Μια δοκιμή θα σε πείσει!

Σαμπουάν εξιδεικευμένο μόνο για το μούσι = Brooklyn Beard Wash!

Φέρτε την καθαριότητα και στην γενειάδα σας. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να θεωρείται λογικό το γεγονός οτι ένα σαμπουαν για τα μαλλιά έχει την ίδια δράση και στην τραχεία τρίχα της γενειάδας. Είναι άλλη υφή και εντελώς διαφορετική δομή τρίχας και γιαυτό το λόγο το κυριότερο κομμάτι του τέλειου kit είναι το Beard Wash.

Βούρτσα γενειάδας

Μετά από λίγο καιρό χρήσης των προιόντων μας, η γενειάδα σας θα πάρει μια δική της ζωή και θα χρειαστεί κάποια εξημέρωση. H Brooklyn Beard Brush αγοράζεται μόνο μια φορά και θα σας χαρίσει πολλά χρόνια καλής φροντίδας, καλλωπισμού και περιποιημένης γενειάδας. Στοίχημα οτι θα εθιστείτε με την χρήση της αφού θα θέλετε να την έχετε παντού μαζί σας και δεν είναι τυχαίο που εμείς έχουμε το logo, “Go Brush Yourself’’!

Way of Lifestyle

Είναι επίσης καλό να σημειώσετε ότι πρέπει να τρώτε πιο υγιεινά. Ενώ δεν μπορείτε να το συμπεριλάβετε αυτό στο kit σας θα σας βοηθήσει κατά μήκος του ταξιδιού ανάπτυξης της γενειάδας που έχετε ως στόχο. Δοκιμάστε αυτά τα βασικά στοιχεία και δείτε τι άλλο μπορείτε να προσθέσετε στο προσωπικό σας kit για να γίνετε ένα με την περήφημη Bearded Brotherhood! Είναι καιρός να το κάνετε, και όσο για το Beard Kit απλά εμπιστευτείτε εμάς και απολαύστε το μούσι σας!

YOU MAY ALSO LIKE

-

THE WOODS

69.90 EUR