Πώς ένα μούσι μπορεί να εκτοξεύσει την σεξουαλικότητα ενός άντρα


Ποιο είναι το νόημα της γενειάδας σε ένα άντρα και σε τι τον βοηθά να διαφέρει; Τα παιδιά, οι γυναίκες και μια ολόκληρη ομάδα ανδρών διαχειρίζονται μια χαρά τη ζωή τους χωρίς ένα μούσι, αλλά κάνοντας μια ανασκόπηση του τι ζητάει πλέον η μόδα, οι προτιμήσεις των γυναικών και η αίσθηση αρρενωπότητας καταλήγουμε στο ότι δεν υπάρχει πιο sexy αξεσουάρ για έναν άντρα από το τέλειο γένι!

Όταν βλέπουμε τους άντρες να δίνουν προσοχή στην εμφάνισή τους, είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι απλώς ψάχνουν για σύντροφο. Αλλά η έρευνά μας σχετικά με γενειάδες δείχνει ότι πιθανώς τα μούσια εξελίχθηκαν για να βοηθήσουν τους άνδρες να ενισχύσουν τη θέση τους μεταξύ άλλων ανδρών. Τέλος λοιπόν! Το μούσι κάνει έναν άντρα να ξεχωρίζει και πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να υπηρετήσουμε ένα!

Σε σύγκριση με τα αρσενικά και τα θηλυκά από πολλά άλλα πρωτεύοντα, οι άνδρες και οι γυναίκες κατά μέσον όρο φαίνονται πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους - εν μέρει χάρη στις τρίχες του προσώπου των ανδρών. Και όταν βλέπουμε διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών, η εξήγηση συχνά φαίνεται μέσω της σεξουαλικής επιλογής – δηλαδή τα χαρακτηριστικά που έχουν οι άντρες και μπορεί να κάνουν τις γυναίκες να τους ερωτευτούν. Το μούσι είναι ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά και εάν ρωτήσετε τις γυναίκες θα το διαπιστώσετε και από μόνοι σας…

Συνεπώς, οι γενειάδες δημιουργήθηκαν και έγιναν τάση που επικρατεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια για να κάνουν ένα άντρα να δείχνει πιο ισχυρός και γοητευτικός, ενώ συνάμα πιο μυστήριος και δημιουργικός. Για να αναπαραχθεί, όμως μια γενειάδα χρειάζεται βοήθεια από ειδικά προϊόντα όπως τα δικά μας Brooklyn που σκοπό έχουν να βγάλουν προς τα έξω τον πιο σεξουαλικό και αισθησιακό εαυτό που κρύβει ένας μοντέρνος, πραγματικός άντρας μέσα του. Και υπάρχουν ενδείξεις ότι οι γενειάδες εξελίχθηκαν για να βοηθήσουν τους άνδρες να κάνουν ακριβώς αυτό, να εκδηλώνονται πιο ευκολά!

Παρόλα αυτά ένας άντρα , θεωρούμε ότι πρέπει να αναπτύσσει μια όμορφη περιποιημένη γενειάδα μόνο για τον εαυτό του πρωτίστως, αφού αναπτερώνοντας πρώτα από όλα το δικό του ηθικό και αναβαθμίζοντας την εμφάνιση του, όλα τα άλλα θα επακολουθήσουν ασυζητητί! Σημείωση: Όλα αυτά με σύμμαχο τα προϊόντα Brooklyn πάντα εννοείτε, γιατί τα προϊόντα από μόνα τους ξυπνούν τον ερωτισμό για τον οποίο συζητάμε τόση ώρα!