Τα 8 πιο συχνά σχόλια που ακούει ένας άντρα με μούσι:

Οι μουσάτοι άνδρες λαμβάνουν διάφορα σχόλια καθημερνά, και αυτό σίγουρα έχει συμβεί σε όλους εμάς που κυκλοφοράμε περήφανοι επιδεικνύοντας τα γένια μας! Αλλά ποιος νοιάζεται για το τι μπορεί να ακούει όταν έχει τα τέλεια μούσια και ακολουθεί πιστά την περιποίηση της γενειάδας του με Brooklyn products;

Ακολουθούν μερικά από τα πιο κοινά σχόλια που πρέπει να ακούσατε το λιγότερο μια φορά στη ζωή σας!

1. Ξέχασες τι σημαίνει ξύρισμα;

Αυτό το σχόλιο είναι συνήθως για νέους «μουσάτους» της παρέας. Η μετάβαση από το πάντα ξυρισμένο πρόσωπο μέχρι τη μετάβαση στην ομάδα των beard killers είναι μια ιεροτελεστία. Αυτό το σχόλιο μπορεί να καταντήσει διασκεδαστικό εαν έχετε πάρει απόφαση ότι με την ένταξη των προϊόντων Brooklyn έχετε μπει σε ένα άψογο lifestyle!

2. Πόσο καιρό προσπαθείς να το μεγαλώσεις;

Να αναφέρουμε ότι αυτή την ερώτηση θα σας την κάνουν συχνά εάν μπείτε σε διαδικασίες καθημερινής εφαρμογής Brooklyn, όπως για παράδειγμα το Beard Wash, καθώς θα σας βοηθήσει να βελτιώνετε και να εξελίσσετε το μούσι σας μέρα παρά μέρα. Οι άνθρωποι θα σκέφτονται ότι προσπαθείτε να το μεγαλώσετε για ένα απίστευτα μεγάλο χρονικό διάστημα, για αυτό προστατέψτε το μυστικό που σας χαρίζει η Brooklyn για σας!

3. Μακάρι να μπορούσα να φτιάξω μια γενειάδα και εγώ!

Ίσως αυτό να είναι το επόμενο σχόλιο μετά την παραπάνω ερώτηση. Όταν κάποιος σας λέει αυτό είναι ένας σίγουρος τρόπος για να καταλάβετε ότι κάπου εδώ θα προσπαθήσουν να σας μιμηθούν!

4. Μήπως στα κοριτσάκια αρέσουν οι γενειάδες;

Όχι. Τα μούσια αρέσουν στις πραγματικές γυναίκες! Επόμενη ερώτηση.

5. Η δουλειά μου δεν θα με αφήσει να το μεγαλώσω περισσότερο από αυτό.

Επανεξετάστε το επάγγελμά σας. Εάν τα τέλεια γένια είναι κάτι που θέλετε πραγματικά να κάνετε τότε κάντε το. Τίποτα δεν σας σταματά. Μιλήστε στον εργοδότη σας και δείτε εάν μπορείτε να κάνετε κάτι για να αλλάξετε την τρέχουσα περίσταση.

6. Μοιάζεις με άνθρωπο των σπηλαίων!

Εξαιρετική αναφορά. Αυτό το συνηθισμένο σχόλια μπορεί να το κάνει ο καθένας ο οποίος δεν μπορεί να ενταχθεί ούτε να κατανοήσει ποτέ πώς είναι να μπορείς να υπερασπιστείς ένα τέλειο μούσι. Πάρτε το ως ένα από τα πρώτα σας συγχαρητήρια, έτσι και αλλιώς Brooklyn χρησιμοποιούν μόνο οι καλύτεροι! True!

7.Cheers from a Bearded brother!

Είναι κάτι σαν κοινός χαιρετισμός από ένα μουσάτο σε άλλον. Ανταλλαγή απόψεων συμβουλών και κόλπα. Αφήστε τους να γνωρίζουν ότι ανήκετε στον σύλλογο και το ίδιο κάνουν και αυτοί ενώ το σίγουρο είναι ότι έχετε πολλά να συζητήσετε περί Brooklyn!

8. Έχω σκεφτεί να μεγαλώσω το δικό μου και εγώ λίγο!

Ενθάρρυνση. Κάντε ξανά αυτούς τους τύπους να κάνουν το σωστό βήμα προς τα εμπρός. Αυτό δεν είναι ένα μοναχικό ταξίδι με κανένα τρόπο. Υπάρχουν γενειάδες σε όλα τα διαφορετικά επίπεδα που θα μπορούσαν να επιτύχουν μόνο με τη σωστή ώθηση! Το πιο τέλειο από όλα είναι ότι κάποιοι ίσως χρειάζονται εσάς ως σύμβουλος για να μπουν στη αδελφότητα των γενειοφόρων!

YOU MAY ALSO LIKE

THE WOODS

69.90 EUR