Τα 8 πιο συχνά σχόλια που ακούει ένας άντρα με μούσι:

Οι μουσάτοι άνδρες λαμβάνουν διάφορα σχόλια καθημερνά, και αυτό σίγουρα έχει συμβεί σε όλους εμάς που κυκλοφοράμε περήφανοι επιδεικνύοντας τα γένια μας! Αλλά ποιος νοιάζεται για το τι μπορεί να ακούει όταν έχει τα τέλεια μούσια και ακολουθεί πιστά την περιποίηση της γενειάδας του με Brooklyn products;

Ακολουθούν μερικά από τα πιο κοινά σχόλια που πρέπει να ακούσατε το λιγότερο μια φορά στη ζωή σας!

1. Ξέχασες τι σημαίνει ξύρισμα;

Αυτό το σχόλιο είναι συνήθως για νέους «μουσάτους» της παρέας. Η μετάβαση από το πάντα ξυρισμένο πρόσωπο μέχρι τη μετάβαση στην ομάδα των beard killers είναι μια ιεροτελεστία. Αυτό το σχόλιο μπορεί να καταντήσει διασκεδαστικό εαν έχετε πάρει απόφαση ότι με την ένταξη των προϊόντων Brooklyn έχετε μπει σε ένα άψογο lifestyle!

2. Πόσο καιρό προσπαθείς να το μεγαλώσεις;

Να αναφέρουμε ότι αυτή την ερώτηση θα σας την κάνουν συχνά εάν μπείτε σε διαδικασίες καθημερινής εφαρμογής Brooklyn, όπως για παράδειγμα το Beard Wash, καθώς θα σας βοηθήσει να βελτιώνετε και να εξελίσσετε το μούσι σας μέρα παρά μέρα. Οι άνθρωποι θα σκέφτονται ότι προσπαθείτε να το μεγαλώσετε για ένα απίστευτα μεγάλο χρονικό διάστημα, για αυτό προστατέψτε το μυστικό που σας χαρίζει η Brooklyn για σας!