Γιατί οι τρίχες της γενειάδας είναι εντελώς διαφορετικές απο τις τρίχες στο κεφάλι;

May 22, 2017

 

 

Εάν έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι τρίχες σε ένα μέρος του σώματός σας φαίνονται αρκετά διαφορετικές από τις τρίχες σε άλλο μέρος, πιθανότατα δεν είστε μόνοι. Λοιπόν, το φαινόμενο αυτό είναι απόλυτα φυσικό και μπορεί να εξηγηθεί πολύ εύκολα με την επιστήμη και τα Brooklyn δημιουργήθηκαν για να δώσουν λύσεις έαν σας απασχολεί το ζήτημα της τρίχας της γενειάδας σας.

 

Όπως αποδεικνύεται, έχουμε διαφορετικούς τύπους τριχών που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια διαφορετικών φάσεων της ζωής μας και μπορούν να έρθουν σε διαφορετικά μεγέθη ανάπτυξης.Βαθιά μέσα στο δέρμα μας μικροσκοπικοί θύλακες φιλοξενούν κάθε σκέλος των τριχών ενώ υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι χρωστικών που δίνουν την απόχρωση.

 

 

 

 

 

 

  

 

   

 

 

Τι γίνεται με την τρίχα στο μούσι;

Οι τρίχες στην γενειάδα συνήθως είναι πιο ζαρωμένες κι σγουρές ενώ οι τρίχες στο κεφάλι μας αναπτύσσονται πιο λείες και ομαλές. Υπάρχει και ένας άλλος λόγος γι 'αυτό.. Σε αντίθεση με τα μαλλιά στο κεφάλι, οι τρίχες που βγαίνουν από τη γενειάδα  ανήκουν σε ένα είδος μαλλιών που ονομάζεται ανδρογόνος τρίχα, η οποία βλαστάει κατά τη διάρκεια της εφηβείας χάρη στις αλλαγές στα επίπεδα ενός συγκεκριμένου τύπου ορμόνης

 

Όπως είναι φυσικό τα προιόντα και τα συστατικά που πρέπει να χρησιμοποιούνται στο γένι, απαιτείται να έχουν εντελώς διαφορετική δομή, εάν φυσικά το ζήτημα είναι να δει κάποιος την διαφορά που επιθυμεί στο μούσι του. Συστατικά που χρησιμοποιούνται για την τρίχα της κεφαλής δεν θα αποδόσουν στο top, εάν χρησιμοποιηθούν στην πιο τραχία και όχι τόσο ελαστική τρίχα της γενειάδας.

 

 

 

 

 

 

Το Brooklyn Beard Wash, το σαμπουάν ειδικά για το μούσι της δικής μας σειράς περιέχει συστατικά- έλαια όπως για παράδειγμα leaf oil και mentha oil, τα οποία είναι αποδεδειγμένα ιδανικά για να μαλακώσουν και την πιο τραχιά τρίχα, ενώ δίνει τις απαραίτητες βιταμίνες ώστε να αναπτυχθεί πιο γρήγορα και υγιές μια όμορφη γενειάδα. Τέτοιου είδους συστατικά δεν περιέχονται σε οποιοδήποτε σαμπουαν χρησιμοποιήτε καθημερινά και στις τρίχες της κεφαλής και στο γένι καθώς είναι πιο παχύρευστα ώστε να ηρεμούν τις τρίχες τις γενειάδας.

 

Η λύση είναι λοιπόν να συνειδητοποιήσουμε οτι οι τρίχες μας διαφέρουν και αν επιθυμούμε το τέλειο αποτέλεσμα, η γενειάδα θέλει την δική της αποκλειστική περιποίηση με προιόντα που έχουν δημιουργηθεί μόνο για αυτό. 

 

 


YOU MAY ALSO LIKE

 

 

 

 

 

 

 

THE WOODS

  69.90 EUR

Please reload

Need Help?

mens_acce@hotmail.com

+35799739900

Nicosia Cyprus

Follow us:

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

Payment Methods: