Γιατί οι τρίχες της γενειάδας είναι εντελώς διαφορετικές απο τις τρίχες στο κεφάλι;


Εάν έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι τρίχες σε ένα μέρος του σώματός σας φαίνονται αρκετά διαφορετικές από τις τρίχες σε άλλο μέρος, πιθανότατα δεν είστε μόνοι. Λοιπόν, το φαινόμενο αυτό είναι απόλυτα φυσικό και μπορεί να εξηγηθεί πολύ εύκολα με την επιστήμη και τα Brooklyn δημιουργήθηκαν για να δώσουν λύσεις έαν σας απασχολεί το ζήτημα της τρίχας της γενειάδας σας.

Όπως αποδεικνύεται, έχουμε διαφορετικούς τύπους τριχών που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια διαφορετικών φάσεων της ζωής μας και μπορούν να έρθουν σε διαφορετικά μεγέθη ανάπτυξης.Βαθιά μέσα στο δέρμα μας μικροσκοπικοί θύλακες φιλοξενούν κάθε σκέλος των τριχών ενώ υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι χρωστικών που δίνουν την απόχρωση.

Τι γίνεται με την τρίχα στο μούσι;

Οι τρίχες στην γενειάδα συνήθως είναι πιο ζαρωμένες κι σγουρές ενώ οι τρίχες στο κεφάλι μας αναπτύσσονται πιο λείες και ομαλές. Υπάρχει και ένας άλλος λόγος γι 'αυτό.. Σε αντίθεση με τα μαλλιά στο κεφάλι, οι τρίχες που βγαίνουν από τη γενειάδα ανήκουν σε ένα είδος μαλλιών που ονομάζεται ανδρογόνος τρίχα, η οποία βλαστάει κατά τη διάρκεια της εφηβείας χάρη στις αλλαγές στα επίπεδα ενός συγκεκριμένου τύπου ορμόνης

Όπως είναι φυσικό τα προιόντα και τα συστατικά που πρέπει να χρησιμοποιούνται στο γένι, απαιτείται να έχουν εντελώς διαφορετική δομή, εάν φυσικά το ζήτημα είναι να δει κάποιος την διαφορά που επιθυμεί στο μούσι του. Συστατικά που χρησιμοποιούνται για την τρίχα της κεφαλής δεν θα αποδόσουν στο top, εάν χρησιμοποιηθούν στην πιο τραχία και όχι τόσο ελαστική τρίχα της γενειάδας.