Οδηγός για αρχάριους για την καλλιέργεια μιας γενειάδας σε ένα μήνα:


Οδηγός για αρχάριους για την καλλιέργεια μιας γενειάδας σε ένα μήνα: Το ψάχνετε πολύ ώστε να αποπνέετε μια πιο αρρενωπή γοητεία; Τότε απλά ήρθε η ώρα να μεγαλώσετε μια γενειάδα!

Είναι κατανοητό να ανησυχείτε πώς θα πετύχετε να αναπτύξετε μια όμορφη γενειάδα στο πρόσωπό σας, όμως η Brooklyn υπάρχει για να δώσει αυτή την καθοδήγηση που θα χρειαστείτε στα πρώτα αυτά βήματα σας, για να δείτε μια ουσιαστική διαφορά μέσα στον πρώτο μήνα. Είτε το στυλ σας είναι πιο smooth ή πιο άγριο και απείθαρχο, αυτός ο οδηγός παρέχει ουσιαστική καθοδήγηση για την επίτευξη της ισχυρής γενειάδας που επιθυμείτε. Πάμε να δούμε πώς θα γίνει λοιπόν!

Εβδομάδα 1: Δέσμευση

Εάν είστε συνηθισμένοι στη πράξη του ξυρίσματος, η πρώτη εβδομάδα θα είναι η πιο δύσκολη. Καθώς θα εμφανιστούν οι πρώτες τρίχες συχνά θα σας φαίνεται ανομοιογενές το μούσι σαν σχήμα και το χειρότερο από όλα, μπορεί να είναι φαγούρα που θα προκύψει. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος κατεύνασης αυτής της ενοχλητικής φαγούρας απο το Brooklyn Beard Wash που αποδεδειγμένα απαλύνει την φαγούρα και σας επιτρέπει να συνεχίσετε δυναμικά το έργο σας.

Σκεφτείτε αυτό το πρώτο στάδιο ως απόδειξη της αφοσίωσής σας, δεν μπορείτε να το εγκαταλείψετε! Αντισταθείτε στην επιθυμία να ξυρίσετε ή να τακτοποιήσετε οποιαδήποτε τρίχα προσώπου. Σε αυτό το στάδιο, είναι σημαντικό να επιτρέψετε την γενειάδα σας να εμφανιστεί ανενόχλητη.

Εβδομάδα 2: Μεγιστοποίηση της ανάπτυξης

Ο στόχος θα είναι πιο σημαντικός τώρα, θέτοντας τα θεμέλια για την ισχυρή σας γενειάδα όλο και πιο γερά. Θα αρχίσετε επίσης να παρατηρείτε πού βρίσκονται οι ισχυρές και αδύναμες περιοχές ανάπτυξης. Επειδή η ανάπτυξη όλων των τριχών ομοιόμορφα είναι η προτεραιότητα, συνεχίστε να αντιστέκεστε στην ανάγκη για ξύρισμα και εντάξτε για τα καλά τα εξιδεικευμένα προιόντα Brooklyn στην καθημερινότητα σας για να κάνετε το ταξίδι της αλλαγής σας πιο εύκολο και εφικτό. Επαναλαμβάνουμε! Για να διατηρήσετε τον κνησμό σε χαμηλά επίπεδα, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε την εφαρμογή λαδιού γενειάδας όπως το δικό μας Brooklyn Beard Oil.

Εβδομάδα 3: Πλησιάζετε στον στόχο!

Μέχρι τώρα, θα έχετε κατακτήσει το πιο δύσκολο κομμάτι της ανάπτυξης της πρώτης σας γενειάδας. Ο κνησμός πρέπει να έχει μειωθεί σημαντικά και οι τρίχες του προσώπου να είναι σε άψογη φόρμα. Τώρα μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα ψαλιδάκι για να τακτοποιήσετε μπαλώματα και άκρα, απλά πάντα με προσοχή! Εναλλακτικά είναι προτιμότερο να επισκεφτείτε ένα Barber Shop και να ζητήσετε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε για το μήκος της γενειάδας σας.

Διατηρήστε Υγιή Γένια απο δω και πέρα στη ζωή σας και Θα επωφεληθείτε απίστευτα απο τα Brooklyn που υπάρχουν για αυτό το σκοπό. Θα κρατήσουν τις τρίχες του προσώπου σας καθαρές, ενυδατωμένες και υγιείς. Εάν η γενειάδα σας είναι αρκετά μεγάλη, χρησιμοποιήστε την Brooklyn Beard Brush για να βοηθήσετε "να εκπαιδευτεί" το σχήμα.