Πώς να εφαρμόζεται σωστά η κολώνια;


Αυτή η κολώνια είναι μια πραγματική κόλαση! Υπάρχει επιστημονικά κάτι σε αυτό το άρωμα που έχει μια ιδιάιτερη επίδραση στις γυναίκες. Έρευνες έδειξαν ότι οι γυναίκες βρίσκουν τους άντρες που φοράνε κολώνια πολύ πιο ελκυστικούς από τους άνδρες που δεν το κάνουν, και εμείς με τη σειρά μας θα σας πούμε οτι το να επιλέγει ένας άντρας την κολώνια The Woods, δεν είναι κομμάτι μιας έρευνας αλλά κανόνας!

Είναι φυσικό λοιπόν οτι δεν έχει να κάνει με το να χρησιμοποιείς κολώνια η όχι αλλά με το ποιό άρωμα επιλέγεις. Το Woods έχει την τάση να χαρίζει σε ένα άντρα την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται. Ένας άνδρας που φοράει την The Woods έχει ένα συγκεκριμένο γέλιο, ένα συγκεκριμένο «Ναι, εδώ είμαι», κάτι που οι γυναίκες βρίσκουν πολύ ελκυστικό. Λοιπόν, γιατί να μην φοράτε κολώνια; Τι έχετε να χάσετε, εκτός ίσως από την προσοχή της γυναίκας των ονείρων σας;

shop here:

Το πώς πρέπει να εφαρμόσετε την Woods λοιπόν χρειάζετε κάποια τεχνογνωσία. Χρειάζεται κάποια φινέτσα. Έχετε ήδη την γενειάδα, η οποία αποτελεί αντικείμενο της ίδιας της γυναικείας έλξης. Η κολωνία μπορεί να είναι ένα άλλο όπλο στο οπλοστάσιό σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το χρησιμοποιήσετε σε υπερβολική ποσότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να πρόσεχουμε το σε πόση ποσότητα "εφαρμόζουμε" την απόλυτη κολωνία.

Δεν υπάρχει πιθανώς καμία οριστική απάντηση ως προς το πόσο είναι πολύ και πόσο δεν είναι αρκετό όταν πρόκειται για την κολωνία, αλλά η κοινή λογική είναι ένας χρήσιμος οδηγός. Για παράδειγμα, αν κάποιος πρέπει να είναι φυσικά πολύ κοντά σε σας για να σχολιάσει πόσο ωραία μυρωδιά έχετε, τότε πρέπει να μην είναι υπερβολικό.

Το Τhe Woods Perfume, δημιουργήθηκε για γίνει το σήμα κατατεθέν στην ζωή ενός gentleman που θα τον βοηθήσει να υπερέχει και να ξεχωρίζει απέναντι στους πολλούς, να αποπνέει εμπιστοσύνη και ελκυστικότητα σε κάθε του βήμα . Το άρωμά μας δημιουργήθηκε από έναν απο τους πιο εξαιρετικούς του είδους, τον Γάλλο αρωματιστή Mark Buxton και περιέχει τα τέλεια συστατικά που το καθιστούν απόλυτα αισθησιακό, ερωτικό και ιδιαίτερα έντονο, ενώ με λίγη μόνο χρήση του θα αλλάξει τις καλοκαιρινές βραδιές του άντρα που το επιλέγει.