Ξέρουμε τι μούσι πρέπει να αφήσεις τώρα το καλοκαίρι, και ήρθε η ώρα να το αποκτήσεις

Λίγο πριν το καλοκαίρι, την εποχή που θα φέρει μαζί της τις διακοπές και την ανεμελιά, έχεις άλλον ένα λόγο ν' αφήσεις τα γένια σου «ελεύθερα». Ακόμη και αν δεν έχεις αρκετή τριχοφυΐα για ένα full beard ή δεν σε εκφράζει το απλό παραδοσιακό μούσι, ένα είναι το σίγουρο! Το καλοκαίρι είναι ο τέλειος καιρός να αναπτύξεις την τέλεια γενειάδα και να βρεις ακριβώς εκείνο που σου ταιριάζει.

shop here:

Μάθε λοιπόν ότι το καλοκαίρι ευνοεί και επιταχύνει την ανάπτυξη της τρίχας, αφού τα καιρικά φαινόμενα με τον ήλιο να χαρίζει απλόχερα τις βιταμίνες του βοηθούν τις τρίχες να μακραίνουν πιο γρήγορα. ITS ABOUT TIME! Τώρα πρέπει να εντάξεις στην ζωή σου τα προιόντα Brooklyn, εξιδικευμένα για το μούσι, αφού σε συνδιασμό με το πλεονέκτημα που σου δίνει το καλοκαίρι, θα μπορέσεις να δεις την διαφορά για την οποία πάλευες όλο το χρόνο. Γιατί ο σωστός "μουσάτος", ξέρει πως να περιποιηθεί σωστά τα γένια του!

Η γενειάδα σου πρέπει να είναι έτοιμη να διαπρεύσει αυτό το καλοκαίρι, ενώ εσύ πρέπει να προετοιμάσεις τα μούσια σου για διακοπές ''στην τρίχα''! Η τέλεια, πλούσια γενειάδα σου αξίζει, και η χρήση του Brooklyn BeardWash θα μπει στην καθημερινή καλοκαιρινή σου ρουτίνα για να την αλλάξει εντελώς, ένω δεν πρέπει να αποχωρίζεται απο κανέναν άντρα που σέβεται την γενειάδα του και την συνολική του εμφάνιση ακόμη και στην διάρκεια των διακοπών του.

NOTE! Με τον έντονο ήλιο σύμμαχο σου στην πιο ταχεία ανάπτυξη της τρίχας της γενειάδας δεν μπορούμε να παραλείπουμε και την φθορά που μπορεί να προκαλέσει στην τρίχα! Με την βοήθεια του καταπληκτικού μας Brooklyn ΒeardOil το πρόβλημα αυτό λύνεται καθώς είναι το τέλειο ενυδατικό εάν έχεις περάσει ολόκληρη την ημέρα στην παραλία εκτεθειμένος στον ήλιο και την αλμύρα της θάλασσας.

Με τα συγκεκριμένα TIPS είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις ένα διαφορετικό άκρως αισθησιακό καλοκαίρι γεμάτο με άψογη περιποίηση, ενώ τα καλοκευτικά σχόλια για το μούσι σου θα είναι συνεχή και γεμάτα θαυμασμό. Ένας σωστός μουσάτος, που ξέρει καλά πως να προστατεύει και να ενυσχύει την γενειάδα του το κάνει ολόκληρο τον χρόνο και δεν το παραμελεί ποτέ το καλοκαίρι, απο εμάς λοιπόν...Have a Perfect Βrooklyn Summer Man!