5 Απίστευτα πράγματα που θα σου συμβούν όταν αναπτύξεις μια γενειάδα!

Η συνήθης τάση είναι οι άντρες να ξυρίζοντε καθημερινά προτού πάνε στην δουλειά τους, όμως υπάρχουν και κάποιοι άλλοι άντρες οι οποίοι πασχίζουν πάση θυσία καθημερινά να αναπτύξουν την τέλεια γενειάδα τους! Ωστόσο, με την βοήθεια των εξιδικευμένων προιόντων Brooklyn θα μπορείτε να διατηρήσετε τη γενειάδα σας, και ταυτόχρονα τα οφέλη που επιτυγχάνονται αξίζουν την ανάπτυξη και τη διατήρηση της διαδικασίας.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά τα εκπληκτικά οφέλη από την κατοχή μιας γενειάδας. Για πάμε...

1. Φαίνεται πιο έντονα ο ανδρισμός σας

Η γενειάδα είναι το σύμβολο της αρρενωπότητας επειδή μόνο οι άνδρες μπορούν να την αναπτύξουν. Αν και οι γενειάδες μπορούν επίσης να σας κάνουν να φαίνεστε θυμωμένοι και σκληροί, αυτά τα χαρακτηριστικά «σκληρού άντρα» εξακολουθούν να αντιπροσωπεύουν τον έντονο ανδρισμό και την τόλμη. Οι πιο ισχυρές αρσενικές φιγούρες, είτε από τη σημερινή εποχή είτε από την αρχαία ιστορία, είναι γνωστό ότι έχουν μεγαλώσει γενειάδες. Οι άνδρες διαμαρτύρονται σε περιόδους που μετά από ένα ξύρισμα, φαίνονται πιο παιδικοί και λιγότερο αρρενωποί γιαυτό, εάν θέλετε να δείξετε πιο ανδροπρεπείς , το να αυξήσετε μια σωστή γενειάδα με την βοήθεια των Brooklyn products, είναι η πιο σωστή κίνηση.

2. Μοιάζετε πιο sexy!

Όπως είπαμε ήδη, η γενειάδα είναι το σύμβολο της αρρενωπότητας, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αντιπροσωπεύει και την σεξουαλικότητα του πραγματικού άντρα. Υπάρχουν μερικές γυναίκες που προτιμούν τους καθαρισμένους, ξυρισμένους άνδρες παρά τους γενειοφόρους, αλλά εννοείτε είναι πιο πολλές οι γυναίκες που θα σκότωναν για τους άντρες με τα πλούσια και καλά συντηρημένα γένια και είμαστε απόλυτα σίγουροι γιαυτό. Τrue Fact!

3. Μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά στυλ γενειάδας

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η γενειάδα είναι ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του προσώπου στους άντρες οι οποίοι τείνουν να συσχετίζουν το ύφος της γενειάδας με την προσωπικότητα τους. Και αυτό είναι σίγουρα σωστό γιατί αναπτύσσοντας την πλούσια γενειάδα που πάντα επιθυμούσατε με την βοήθεια των Brooklyn σας, μπορείτε να αλλάξετε το στυλ της τρίχας του προσώπου σας έτσι ώστε να μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους γύρω σας. Extra Note! Η τρίχα αναπτύσσεται ακόμη πιο γρήγορα κατά τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού γιαυτό εντάσσοντας σαν καλοκαιρινό σύμμαχο σας τα Brooklyn, μέχρι τον Σεμπτέμβρη δεν θα μπορείτε να πιστέψετε την απίστευτη διαφορά που θα έχετε στην γενειάδα σας.

4. Εμφάνιση πιο φιλοσοφημένου άντρα

Έχοντας μια γενειάδα δεν σε κάνει μόνο να φανείς ώριμος αλλά και σε απεικονίζει σαν σοφό άτομο. Ίσως οι άνθρωποι θεωρούν τους γενειοφόρους άνδρες πιο σοφούς επειδή υποθέτουν ότι είναι τόσο χαμένοι με τις βαθιές σκέψεις τους που δεν φροντίζουν ούτε να κόψουν τη γενειάδα τους. Αν έχετε μια πολύ μακριά γενειάδα, είναι πολύ πιθανό ότι οι άνθρωποι θα σας μεταφέρουν ως καλλιτέχνης, φιλόσοφος, ποιητής, μουσικός ή συγγραφέας. Μην ξεχνάτε όμως να διατηρήτε μια άκρως προσεγμένη γενειάδα παρέα με τα Βrooklyn, γιατι μετά ο στόχο σας θα απομακρύνεται.

5. Μπορείτε να περάσετε το χρόνο σας πιο ευχάριστα!

Πολλοί θα μπορούσαν να βρουν αυτή την ιδέα πραγματικά περίεργη, αλλά αν έχετε μια γενειάδα, μπορείτε να σκοτώσετε το χρόνο σας απλά παίζοντας με αυτήν! Μερικοί άντρες απολαμβάνουν να χαϊδεύουν τα γένια τους ενώ σκέφτονται ή όταν βαριούνται. Ταυτόχρονα, αν βαρεθείτε και έχετε μια μακριά γενειάδα, μπορείτε να κόψετε, να πλύνετε ή να την χτενίζετε χρησιμοποιώντας όλη την σειρά ολοκληρωμένη σειρά Brooklyn για το επιτύχετε φυσικά!