ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΥΛ ΓΕΝΕΙΑΔΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ

Εποχιακές γενειάδες; Yπάρχει κάτι τέτοιο; Θα μπορούσαμε να πούμε πως υπάρχει αν και είμαστε της θεωρίας οτι ένας άντρας που σέβεται το μούσι του φροντίζει για την ανάπτυξή του όλο το χρόνο. Υπάρχουν βέβαια άλλοι που απολαμβάνουν την αλλαγή και τις μεταμορφωμένες ιδιότητες που διαθέτει αυτή η μανία μας με τις γενειάδες. Αν ψάχνεστε γενικότερα στο να αλλάξετε το style σας ανάλογα με την εποχή, τότε ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα εποχιακά στυλ γενειάδας.

Χειμώνας

Ο κρύος άνεμος χτυπάει το πρόσωπο και φθείρει αρκετά την επιδερμίδα. Η καλύτερη επιλογή σας για μια χειμερινή γενειάδα είναι να την αφήσετε να αναπτυχθεί και να δυναμώσει αρκετά, γιαυτό θα χρειαστεί και την ανεκτίμητη βοήθεια ειδικών προιόντων όπως τη σειρά Brooklyn. Μιλάμε για τα μεγάλα όπλα, αφού τα προιόντα είναι έτοιμα να σας βοηθήσουν να μεγαλώσετε μια πλούσια γενειάδα η οποία με την σειρά της θα απομονώσει τη ζεστασιά κατά μήκος του προσώπου σας.

Ανοιξη

Το κρύο υποχωρεί και είναι η αναγέννηση μιας καινούριας εποχής. Εκτός από το Movember, αυτή είναι μια άλλη μεγάλη στιγμή για να ξεκινήσετε την ανάπτυξη της γενειάδας σας, αν δεν το έχετε ήδη κάνει όλο τον χειμώνα. Γίνετε δημιουργικοί με τον κύκλο της μητέρας φύσης και ακολουθήστε μαζί με άνοιξη του καιρού ένα νέο στυλ. Εάν είστε στην κατηγορία αυτών που η γενειάδα τους έδωσε ‘ρέστα’ με την παρουσία της όλο το χειμώνα τοτε τώρα είναι ο ιδανικός καιρός για ένα σοβαρό και περιποιημένο τριμμάρισμα!

Καλοκαίρι

Δεν έχει σημασία τι σκέφτεστε για τη θερμότητα, μην θεωρείτε δεδομένο οτι το καλοκαίρι είναι η σωστή στιγμη να ξυρίσετε το μούσι τελείως. Ένα κοντοκουρεμένο μούσι είναι μια δροσερή εμφάνιση αν ψάχνετε για ένα ρετρό αεροδυναμικό ύ