Ζητάς ένα πλούσιο μούσι; Να πως θα το πετύχεις!


Δεν υπάρχει μαγικό χάπι - αλλά υπάρχουν μερικές μέθοδοι που πραγματικά βοηθούν στο να αναπτύξεις το πλούσιο και υγιές μούσι που πάντα ζητούσες.

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να αναπτύξετε μια παχύτερη γενειάδα, υπάρχει μια αλήθεια που πρέπει να δεχθείτε: Δεν πρόκειται να μεγαλώσετε το θαυμαστό μούσι που επιθυμείτε αν δεν κάνετε κάτι να το βοηθήσετε. Βρείτε τα πρώτα απο όλα με αυτό. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πυκνώσετε την γενιάδα σας, αλλά δεν πρόκειται να σας πούμε και ψέματα.

Πάρτε Συμπληρώματα: Η λήψη συμπληρωμάτων βιοτίνης καθημερινά είναι ένας τρόπος για να κάνετε τα γένια σας να αναπτύσσονται γρηγορότερα και ενδεχομένως να τονώσει την αναγέννηση για χαμένες τρίχες στην κορυφή του κεφαλιού σας. Υπάρχουν ελάχιστα αποδεικτικά στοιχεία για την ικανότητά του να επαναφέρει μέγαλο όγκο τριχών που έχουν ήδη χαθεί, αλλά ένα πράγμα που οι περισσότεροι γιατροί συμφωνούν είναι ότι η βιοτίνη ενισχύει την κερατινική υποδομή των μαλλιών σας, που σημαίνει ότι ενισχύει τα μαλλιά και τα πυκνώνει. Έτσι, θεωρητικά η γένιαδα σας επίσης θα μεγαλώνει ομοιόμορφα σε όλους του άξονες του προσώπου.

Αφήστε το να μεγαλώσει και περιποιηθείτε το με τα κατάλληλα προιόντα: Αφήστε ολόκληρη την γενειάδα να αναπτυχθεί όσο μπορείτε ώστε να αρχίσει να καλύπτει αυτά τα σημεία τα οποία είναι σχεδόν πάντα κενά. Θα πρέπει να αφήσετε να αναπτυχθεί χώρις να το παρενοχλείτε με έντονα τριμμαρίσματα στον μπαρμπέρη σας τουλάχιστον ένα μήνα στην αρχή. Το μόνο σίγουρο είναι οτι αν δεν φρόντιζετε για την καθημερινή του ενυδάτωση με ειδικό έλαιο γενειάδας όπως το πάντα βοηθητικό και αναγκαίο Brooklyn Beard Oil, δεν θα μπορέσετε ποτέ να ενθαρρύνετε κάποια κίνηση, απαλότητα και υγεία στην γενιάδα. Μια καθημερινή χρήση Brooklyn Beard Oil θα κάνει θαύματα και στο δέρμα σας και μπορείτε επίσης να βουρτσίζετε την γενειάδα καθημερινά με την ειδική μας Brooklyn Beard Brush ώστε να δημιουργήσετε αναπαραγωγή των κυττάρων του προσώπου σας και να επιταχύνετε την ανάπτυξη.

Brooklyn Beard Oil

Να είστε υγιείς: Είναι καλή πρακτική να τρώτε υγιεινά, να ασκείστε, να πίνετε πολύ νερό, να παίρνετε 8 ώρες ύπνου κάθε βράδυ και να μειώνετε το άγχος σας. Οι τρίχες της γενειάδας επωφελούνται από βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, όπως και το υπόλοιπο σώμα σας γι 'αυτό καλό είναι να εφαρμόσετε ένα θρεπτικό σαμπουάν γενειάδας σαν το Brooklyn Beard Wash κατα την διάρκεια του μπάνιου το οποίο είναι φτιαγμένο από πρωτεΐνες και ειδικές βιταμίνες. Επίσης αν είστε υγιείς και τρέφεστε με βιταμίνες και καθαρά φαγητά καθημερινά, ολόκληρο το σώμα σας παραμένει ισχυρότερο, συμπεριλαμβανομένης της υγείας των μαλλιών και της γενειάδας σας. Ακολούθως αν ελαχιστοποιήσετε το άγχος, μειώνετε τις πιθανότητες ανισορροποιημένων ορμονών που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των μαλλιών και την αποδυνάμωση τους.

Brooklyn Beard Wash

Αφού φροντίζοντας λοιπόν τον εαυτό σας πρωτίστως, είναι ένας τρόπος για να πούμε ότι η γενειάδα σας θα είναι εγγενώς πιο χαλαρή, στυλάτη και πληρέστερη, τότε αυτό το νέο lifestyle πρέπει να εφαρμοστεί! Γιατί λοιπόν όχι από σήμερα;

YOU MAY ALSO LIKE: