Οι κακές συνήθειες που πρέπει να ξεχάσεις αν θέλεις να αποκτήσεις μια πυκνή και καλοσχηματισμένη γεν


Ο δρόμος για την απόκτηση μιας πυκνής και καλοσχηματισμένης γενειάδας δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Απαιτεί χρόνο, υπομονή, επιμονή και φυσικά τη σωστή φροντίδα και περιποίηση.

SHOP HERE

Υποπίπτοντας λοιπόν στα παρακάτω λάθη καθημερινά, το μόνο που καταφέρνεις είναι να σαμποτάρεις την προσπάθειά σου, να καταστρέφεις τις τρίχες σου και να ρισκάρεις την υγεία του δέρματος που βρίσκεται κάτω από τα μούσια σου.

Δεν δίνεις σημασία στο σωστό σβήσιμο...

Το ίσως πιο συνηθισμένο λάθος, το οποίο κάνουν οι περισσότεροι όταν αφήνουν μούσια, είτε επειδή το αγνοούν, είτε επειδή απλά βαριούνται να ασχοληθούν, είναι το να μην δίνουν σημασία στο σωστό σβήσιμό τους. Δηλαδή, αφήνουν τις τρίχες τους να κάνουν ‘πάρτι’ στο λαιμό τους.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι στο λαιμό η τριχοφυΐα απαιτεί τριμάρισμα και πειθαρχία σ' ένα σχήμα U κατά μήκος του σαγονιού που να ξεκινάει κάτω από το ένα αυτί και να καταλήγει στο άλλο, δύο δάκτυλα πάνω από το μήλο του Αδάμ. Ό,τι μεσολαβεί το αφαιρείς με τη μηχανή ή το ξυράφι.

... Ούτε στη σωστή ενυδάτωση

Δεν χρειάζεται να σου εξηγήσουμε γιατί το να έχεις ένα μάτσο τρίχες στα μάγουλα και στο πιγούνι σου, άγριες σαν άχυρα, δεν είναι προς τιμήν σου και της γενειάδας σου. Φρόντισε λοιπόν κάθε φορά που λούζεσαι να το περιοποιήσε με το ειδικό Brooklyn Beard Wash, σαμπουάν γενειάδας, και στην συνέχεια να απλώνεις ένα ειδικό λάδι για μούσια σαν το εξιδεικευμένο Brooklyn Beard Oil. Έτσι, θα καταφέρεις να διατηρήσεις τις τρίχες σου υγιείς και να τις βοηθήσεις να μακρύνουν και να πυκνώσουν σε χρόνο μηδέν!

SHOP HERE
<