Οδηγίες προς γενειοφόρους 5 συμβουλές για ένα μακρύτερο, παχύτερο, ομορφότερο μούσι.

Η γενειάδα δεν είναι απλώς «γένια» - αυτό είναι το θεμελιώδες που οφείλεις να έχεις στο μυαλό σου. Η γενειάδα είναι μαλλιά στο πρόσωπο. Και θέλουν πολύ περισσότερη περιποίηση και από τα ίδια σου τα μαλλιά γιαυτό λογικό θα ηταν να τα διαχειριστείς διαφορετικά ξεκινόντας με το να επιλέξεις ένα ειδικό σαμπουάν γενειάδας όπως το Brooklyn Beard wash και όχι να εφαρμόζεις πάνω του ένα συνηθισμένο σαμπουάν μαλλιών . Ένα ατημέλητο μούσι δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα σύμβολο κακής αισθητικής και νωθρότητας: έχεις στο πρόσωπό σου ένα τόσο «δυνατό» στοιχείο και δεν κάνεις απολύτως τίποτα για να το αναδείξεις.

Εάν, λοιπόν, θέλεις η γενειάδα σου να αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο του προσώπου σου αλλά και του συνολικού σου στυλ, οφείλεις να λάβεις υπ' όψιν σου κάποιες σημαντικές επισημάνσεις.

1. Όταν πάρεις την απόφαση να αποκτήσεις γενειάδα, φρόντισε ώστε να μεγαλώνει αξιοπρεπώς. Σε όποιο μήκος κι αν φτάσει με τον καιρό, οφείλει να δείχνει θεληματική και αποφασιστική αλλά την ίδια στιγμή ραφινάτη και εξευγενισμένη. Και πίστεψέ μας φίλε, τα Brooklyn θα σε βοηθήσουν πολύ και σε αυτό!

2. Όλο αυτό το δήθεν macho στυλ «γένια τριών ημερών» που κυριάρχησε τα τελευταία χρόνια δεν έχει πια λόγο ύπαρξης στο πρόσωπό σου. Εκτός αν ναυάγησες σε κάποιο ξερονήσι το Σαββατοκύριακο.

<