Μια νέα «εμμονή» που επάξια παίρνει τη θέση της στην ομάδα μας...


Όταν πρόκειται για το styling μαλλιών, υπάρχει σίγουρα μια προγραμματισμένη ρουτίνα! Έχοντας δοκιμάσει και δοκιμάσει πολλά προϊόντα ξεκινώντας από τα προιόντα γενειάδας με κατάληξη στα δικά μας Βrooklyn, σαν ομάδα του Men’s Accessories αποφασίσαμε οτι ένα προϊόν styling μαλλιών πρέπει να ξεκινήσει το δρόμο του στην καθημερινή μας ρουτίνα και να χαράξει την δική της πορεία...

Ωστόσο, μια σειρά πρόσφατα κατόρθωσε να μας κάνει να νιώσουμε ακριβώς αυτό! Τα προιόντα αυτά φίλοι μου λέγονται Τhe London Grooming και σίγουρα εμφανίστηκαν στη ζωή μας για να μείνουν! Tο ένα προιόν της σειράς είναι η πομάδα μαλλιών, που έχει ισχυρή δομή ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαμόρφωση του στυλ των μαλλιών που θέλει ο καθένας από εμάς ξεχωριστά, ενώ είναι υδατοδιαλυτό και εύκολο να ξεπλυθεί. Θεωρείται κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, ακόμα και μεσαίου μήκους.

CLICK HERE

Το άλλο προιόν που μπήκε στην οικογένεια του Men’s Accessories, είναι ο Clay, ο οποίος είναι ματ πηλός μαλλιών. Ένα πιο ευέλικτο προϊόν styling που προσθέτει μεγάλη υφή και ορισμό, παρέχοντας ένα ξηρό ματ φινίρισμα για αυξημένο όγκο αλλά και έλεγχο των μαλλιών. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών μικρού έως μέτριου μήκους. Extra θετικό είναι οτι ο πηλός είναι αρκετά μαλακός για να αγγίξει και επομένως εύκολο να διανεμηθεί ομοιόμορφα στα χέρια.

CLICK HERE

Το άλλο σημείο που μας κέρδισε κατευθείαν και που δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο είναι η εμφάνιση, η επωνυμία και η συσκευασία, η οποία είναι κομψή, μινιμαλιστική και ανάλαφρη και ως εκ τούτου ταιριάζει τέλεια με την ιδιομορφία και ιδιαιτερότητα την προιόντων του δικού μας site! Aκολούθως, η φρέσκια και αρσενική μυρωδιά με την οποία εντυπωσιαστήκαμε κατευθείαν όταν ανοίξαμε τη μεταλλική τους συσκευασία, ήταν ένας ακόμη λόγος που μας κέρδισαν... Μέχρι εδώ καλά! Και τι γίνεται όταν μπεί για τα καλά στη ζωή μας ένα προιόν London Grooming; Eάν έχετε ήδη μπεί στον πειρασμό μην περιμένετε λεπτό γιατι αυτά τα προιόντα το μόνο σιγούρο είναι οτι θα αλλάξουν την πλήρη εικόνα για τις ανάγκες των μαλλιών σας!

Είμαστε κατενθουσιασμένοι με την νέα μας συνεργασία με την Τhe London Grooming Company, γιατί οτιδήποτε ανταποκρίνετε στην ουσιαστική και σοβαρή περιποιήση για τον πραγματικό άντρα, θα το υποστηρίζουμε με την γνωστή μας επιμονή! Τα London Grooming δοκιμάστηκαν και εγκρίθηκαν από όλη την ομάδα γιαυτό και τα καλοσωρίζουμε... Mείνετε συντονισμένοι για τα νεότερα guys…