Προετοίμασε το μούσι σου για τον χειμώνα

Οι φθινοπωρινικοί άνεμοι έκαναν την εμφάνιση τους εδώ και καιρό, αλλά όσο ο καιρός προχωράει το κρύο μεγαλώνει ασταμάτητα. Έχοντας μια γενειάδα κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι τόσο ένα όφελος αλλά και μια πηγή ευθύνης, γιαυτό και θεωρείται και πιο σημαντικό από ποτέ τους χειμερινούς μήνες να φροντίζετε επαρκώς την γενειάδα σας.

Καθώς οι εποχές αρχίζουν να αλλάζουν, οι γενειάδες μας δεν πρέπει ποτέ να παραμελούντε. Το χειμώνα είμαστε σε κίνδυνο της ξηρότητας και αφυδάτωσης στο μούσι λόγω του κρύου αέρα και την έντονης υγρασίας. Στη συνέχεια, ανυπομονούμε να βρεθούμε σε ένα ζεστό ντους ή σε θερμό περιβάλλον που λόγω της απότομης αλλαγής στην θερμοκρασία στεγνώνει και αφυδατώνει ακόμα περισσότερο τις τρίχες. Είναι σημαντικό τότε να διατηρηθούν αυτές οι απλές πρακτικές στο μυαλό αυτό το χειμώνα.

Προκειμένου να βγούμε από αυτή την δυσάρεστη κατάσταση πρέπει να βάλουμε στην άκρη του μυαλού οτι ένα ειδικό λαδάκι γενείαδας πρέπει να ενταχθεί στην καθημερινότητα μας. Το Βrooklyn Beard Oil ενδείκνυται να γίνει συμμαχός μας όλο τον χειμώνα!

Ένα από τα πρωινά σας τελετουργικά που μπορεί να είναι ότι πιο αναζωογονητικό για την συνέχεια της ημέρας είναι να την ξεκινήσετε με ένα ζεστό ντους. Δεν είναι τίποτα καλύτερο για το σώμα και ειδικά αν συνδιαστεί φροντίζοντας το αγαπημένο σημείο πάνω σας, το μούσι! Ο συνδιασμός του ζεστου χαλαρωτικού μπάνιου μαζί με την πλούσια σαπουνάδα που θα χαρίσει το Brooklyn Beard Wash, το ειδικού σαμπουάν γενειάδας, θα μεταμορφώσουν την κρύα μέρα που σας περιμένει σε ένα οιωνό δύναμης και φρεσκάδας ώστε να αντεπεξέλθετε στην κουραστική και απαιτητική ρουτίνα.

Ακολούθως, ο κουρέας είναι απαραίτητος «πόρος» αυτό το χειμώνα. Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς να κόβετε την γενειάδα σας μόνοι σας, τότε απευθυνθείτε στον κουρέα σας ώστε να μπορείτε να έχετε μια σταθερή πορεία φροντίδας του μήκους και σχήματος της γενειάδας. Η φροντίδα της λοιπόν, θα απαιτήσει να κόψετε αυτά τα σπασμένα άκρα και να ανανεώσετε τις νεκρές τρίχες και επίσης να χρησιμοποιήτε μόνο εξιδεικευμένα προιόντα γενειάδας που περιέχουν τα κατάλληλα συστατικά και βιταμίνες αντάξια να χειριστούν μια τραχιά και δύσκολη τρίχα όπως αυτή που κουβαλάει ένας άντρας στο πρόσωπό του!

Πολλές γενειάδες που έκαναν «θράυση» όλο το καλοκαίρι θα δείτε οτι τον χειμώνα θα ληφθούν κάτω από το ξυραφάκι και θα εξαλειφθούν. Μην είστε ένας από τους πεσόντες «μουσάτους αδελφούς», και κάντε το καλύτερό σας για να κρατηθήτε στο παιχνίδι της άψογης και υγιής γενειάδας και κρατήστε τα λατρεμένα σας γένια υπό έλεγχο όλο τον χειμώνα!

YOU MAY ALSO LIKE: