Πόσος καιρός χρειάζεται για να μεγαλώσεις μια σωστή και υγιή γενειάδα; Και πώς γίνεται να σπάσεις το


Πείτε αντίο στα φρεσκοξυρισμένα σας μάγουλα και ετοιμαστείτε για γένια, γιατί είναι επίσημα η εποχή του χρόνου, που όλοι οι άντρες επιθυμούν διακαώς την απόκτηση μιας πλούσιας και ζεστής γενειάδας που θα τους συντροφεύσει όλο τον χειμώνα! Αυτό συμβαίνει κάθε χειμώνα σαν το ρολόι: η θερμοκρασία πέφτει - ακόμη και ελαφρώς - και, όπως και τα πουλόβερ αρχίζουν να αναδύονται από παντού το ίδιο συμβαίνει και με τις γενειάδες που ξεκινάνε να καλύπτουν τα ξυρισμένα πρόσωπα των αντρών που επιλέγουν – για παράλογους κατ’εμάς λόγους να ξυρίζουν τα μούσια τους κατά την διάρκεια του καλοκαιρίου. Ομως και για αυτούς που δεν την αποχωρίζοντε ποτέ αλλά και για όλους τους άντρες ανεξερέτως ήρθε η στιγμή να αποκτήσουν μια τέλεια και αρρενωπή γενειάδα!

Τώρα, δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε μιλήσει για την παράδοση της εποχιακής μάχης προσώπου, ή ακόμα και πότε θα την ξεκινήσουμε. Έχουμε αναφερθεί σε αυτό το θέμα αρκετές φορές, αλλά σε αυτό που δεν είχαμε τεθεί ήταν η ταχύτητα που μεγαλώνει ένα μούσι. Βλέπετε, αφήνοντας την ανθοφορία του προσώπου να ευδοκιμήσει είναι μια πολύ προσωπική προσπάθεια και ενώ μερικοί τύποι πηγαίνουν για το στυλ του Άγιου Βασίλη κατευθείαν, άλλοι δεν προσπαθούν για τίποτα περισσότερο από μια πιο ανθεκτική λόγω φαγούρας γενειάδα. Γι 'αυτό και θέσαμε τις σκέψεις μας , θα λέγαμε και με την χρήση των μαθηματικών, για να βρούμε μια φόρμουλα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ώστε να καθορίσετε πόσο καιρό χρειάζεστε για να πετύχετε τον γενειοφόρο στόχο σας.

Ας εξηγήσουμε πιο αναλυτικά...

Όλα ξεκινούν με το μέσο ποσοστό ανάπτυξης τριχών στο σώμα. Σε γενικές γραμμές, όλες οι τρίχες στο σώμα σας μεγαλώνουν περίπου στο ίδιο ποσοστό: 0,5 ίντσες / μήνα. Αυτό ισχύει για τα πάντα, από τις τρίχες στο κεφάλι σου, μέχρι τις πιο παχιές τρίχες στο στήθος σου, έτσι λοιπόν και στην γενειάδα στη όποια πως θα σας φαινόταν να μπορούσατε να επιταχύνετε αυτήν την ανάπτυξη ακόμα πιο πολύ χρησιμοποιώντας ειδικό σαμπουάν γενειάδας κάθε μέρα στο μπάνιο σας; Το αγαπημένο Brooklyn Beard Wash, είναι εξιδεικευμένο στο να σπάει τους κανόνες –ακόμα και των μαθηματικών- και να βοηθάει τον γενειφόρο να φτάνει πιο κόντα στους στόχους του.

Παρόλα αυτά οι ίντσες ανά μήνα δεν είναι ακριβώς μια σωστή μέτρηση, όπως σε σύγκριση με, ας πούμε, ίντσες την ημέρα. Ας πάμε να κάνουμε αυτή την μετατροπή λοιπόν: το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να διαιρέσουμε το 0,5 κατά 30,42, τις μέσες ημέρες σε έναν μήνα και μπορούμε να δούμε ότι η ανάπτυξη της τρίχας είναι 0,01