Χριστουγεννιάτικα δώρα ιδανικά για έναν «μουσάτο»


Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή δώρων, αυτό είναι γεγονός και το οτι υπάρχει ένας μουσάτος στο κοντινό σας περιβάλλον, είναι επίσης γεγονός! Ητέ αυτός είναι ο άντρας, ο φίλος, ο εραστής, αδερφός ή πατέρας ή ακόμη και ο ίδιος σας ο εαυτός το σίγουρο είναι οτι ψάχνετε κάτι για να πάρετε σε έναν γενειοφόρο που πρέπει να τον ενθουσιάσει το ίδιο με το ενθουσιασμό που δείχνει ο ίδιος όταν αναφέρεται στο μούσι του!

ΒEARD WASH

Aκριβώς όπως οι τρίχες στα μαλλιά έτσι και οι τρίχες στην γενειάδα χρειάζονται ειδική μεταχείριση και περιποίηση γιαυτό και ένα ειδικό σαμπουάν γενειάδας Brooklyn, θα χαρίσει στον τύπο σας ένα χαμόγελο, ίσως για όλη την χρονιά! Το Brooklyn Beard Wash, προσφέρει απλόχερα τις βιταμίνες του και τα φυτικά συστατικά του σε μια τόσο τραχιά και δύσκολη τρίχα όπως αυτής στο μούσι και προλαμβάνει την κακή ανάπτυξη της τρίχας, προετοιμάζει το δέρμα να δημιουργήσει υγιή βάση για πλούσια γενειάδα. Ταυρόχρονα η μυρωδιά και το άρωμα που αφήνει θα μπορούσαμε να πούμε οτι θεωρείται εθισμός!

ARGAN OIL BEARD CONDITIONER

Το υπερταλαντούχο conditioner της σειράς London Grooming είναι επίσης ενα δώρο- θησαυρός για ένα μουσάτο φίλο αφού θα γίνει η αγαπημένη του συνήθεια το να τοποθετεί στο χέρι του 2-3 pumps ειδικό μαλακτικό γενειάδας και να το εφαρμόζει ομοιόμορφα στο μούσι όποτε το αισθάνεται ξηρό και στεγνό! Το συγκεκριμένο conditioner είναι το τέλειο δώρο για έναν άντρα που σέβεται την γενειάδα του και ταυτόχρονα έχει μια έντονα αρρενωπή μυρωδιά απο μέντα και Argan oil για να ξυπνάει τις αισθήσεις ...με πιο πολύ ευκολία! Συνδιάζεται άψογα με την κτένα Brooklyn Beard Brush, που θα ηρεμήσει και ταθισεύεσει ακόμη περισσότερο αυτό τον «θάμνο» στο πρόσωπο του άντρα.

ΒEARD BALM

To Beard Balm της σειράς Brooklyn, προκαλεί ξεκάθαρα έναν μουσάτο να το έχει πάντα μα πάντα μαζί του, ήτε μέσα στην τσάντα, το αυτοκίνητό του ήτε και μέσα στην τσέπη του τζιν του. Η κρέμα γενειάδας Brooklyn, θα δώσει την δυνατότητα σε ένα μουσάτο αδελφό να δημιουργεί όποιο στυλ επιθυμεί στο μούσι του αφού είναι το απόλυτο προιόν styling γενειάδας. Ήτε επιθυμεί να συμμαζέψει αυτές τις «άτακτες» τριχούλες που δεν συμμαζέυοντε με τίποτα ήτε θέλησει να τονίσει ακόμη περισσότερο το σχήμα στο μουστάκι, το σίγουρο είναι οτι μπορεί με αυτό το απίθανο balm γενειάδας να έχει πιο περιποιημένο και καλοσχματισμένο μούσι, όλη την μέρα.

Πρώτον, το μούσι δεν είναι απλά μια μορφή «show» αυτού που το κατέχει ούτε ένα έπαθλο το οποίο καυχιέται ένας άντρας όταν πολύ απλα δεν κάνει τίποτα για να το βοηθάει να φαίνεται υγιές και πλούσιο, και δεύτερο πείτε την αλήθεια...σας βγάλαμε απο την δύσκολη απόφαση επιλογής δώρου αλλά και κάναμε τον «μουσάτο φίλο» τρισευτυχισμένο! Εxtra Note! Yπάρχει κίνδυνος να ανυπομονεί να πλησιάζουν τα γενέθλια του ή οποιαδήποτε άλλη αφορμή για να του ξαναπάρετε το σετ!