Η σημασία του να είσαι κομψός φέτος τα Χριστούγεννα!


Η Χριστουγεννιάτικη περίοδος θεωρείται η αγαπημένη πολλών ανθρώπων και δεν είναι προνόμιο μόνο των μικρών φίλων, αφού συνδιάζεται με κάποιες μέρες ξεκούρασης, διακοπών και κυρίως νυχτερινών εξόδων. Αφού λοιπόν το πιο πιθανό είναι να συναναστραφείς με αρκετό κόσμο αυτό το μήνα, τότε είναι η ευκαιρεία σου να κάνεις κάποιες αλλαγές και ίσως καλύτερα "προσωπικές προσπάθειες" για να διαφέρεις φέτος τα Χριστούγεννα! Τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα, για πάμε να δουμε...

Φρόντισε τα μαλλιά σου

Μην φοβάσαι να δοκιμάσεις νέα πράγματα και χτενίσματα στα μαλλιά σου! Παρακολούθησε τις τάσεις και καλλιέργησε το προσωπικό σου στυλ χωρίς να τις ακολουθείς τυφλά και βρες επιτέλους το χτένισμα που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σου. Άδραξε την ευκαιρεία του ερχομού των νέων προιόντων London Grooming που ξεχωρίζουν στην Ευρώπη και τώρα μπορείς να τα βρείς στην Κύπρο, και πάρε το πλενέκτημα του hair styling φέτος τα Χριστούγεννα στις βραδινές σου, και όχι μόνο εξορμήσεις!

19.90 EUR

19.90 EUR

Παίξε με τα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας τους δύο αυτούς πηλούς της σειράς, την πομάδα μαλλιών που έχει ισχυρή δομή ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαμόρφωση του στυλ των μαλλιών που θέλει ο καθένας από εμάς ξεχωριστά ή τον Clay, ο οποίος είναι ματ πηλός μαλλιών και πιο έλικτο προϊόν styling που προσθέτει μεγάλη υφή και ορισμό, παρέχοντας ένα ξηρό ματ φινίρισμα για αυξημένο όγκο αλλά και έλεγχο των μαλλιών.

Ασχολίσου πιο σωστά με την γενειάδα σου

Η αλήθεια είναι οτι η γενειάδες γίνοντε τάση κατα την διάρκεια του χειμώνα, αν και έιμαστε οι καλύτεροι υποστηρικτές του να διατηρείς και να υπηρετείς μια άψογη και υγιή γενειάδα όλο τον χρόνο! Το θέμα είναι φυσικά να μπορεί να το κάνεις, γιαυτό και με την σωστή χρήση εξιδεικευμένων προιόντων γενειάδας, αυτά τα Χριστούγεννα το μπορείς και εσύ!

Ειδικά αν ανήκεις στη κατηγορία αυτών που δεν έχουν φέρει σε επαφή το μούσι τους με προιόντα γενειάδας, όπως είναι τα Brooklyn, σου εξασφαλίζουμε οτι μέχρι τα Χριστούγεννα είναι αρκετός καιρός ώστε να κάνεις το μούσι σου να λάμψει και να αποπνέυσει υγεία!

Ξύπνα τις αισθήσεις με την κολώνια σου!

Μια ώραια, αρρενωπή μυρωδιά στον άντρα πάντα θα τραβήξει και θα παρασύρει τα βλέμματα, ειδικά τα γυναικεία! Αν σκοπός σου είναι φέτος τα Χριστούγεννα να κάνεις μια αλλαγή τότε τόλμησέ το και άλλαξε την υφιστάμενη και πολυχρησιμοποιημένη κολώνια σου! Έρευνες δείχνουν οτι τουλάχιστον 2 -3 φορές το χρόνο πρέπει να αλλάζουμε την κολώνια και την αίσθηση του προσωπικού αρώματος μας προς τους γύρω, για ψυχολογικούς σκοπούς και λόγους ευεξίας. Πότε θεωρείται ιδανικότερος καιρός απο τώρα να το κάνεις;

Τόλμησε νέα αρώματα και όχι τα συνηθησμένα και κοινότυπα που πολύ πιθανόν να χρησιμοποιούν και άλλοι 10 στον ίδιο χώρο με εσένα και γίνε ο άντρας που πειραματίζεται και διαφέρει! Η The Woods, κολώνια της σειράς Brooklyn, είναι ένα ιδιαίτερο αντρικό, ξυλώδες άρωμα που θα κυριέυσει και θα ταυτήσει τα φετινά Χριστούγεννα σου με πολλές και αισθησιακές στιγμές, ώστε να μπεί το 2018 με το δεξί!

69.90

Τέλος, δυστυχώς ή ευτυχώς θεωρείται η περιόδος που σπαταλάμε κάποια λεφτά παραπάνω, όμως το αξίζουμε σαν άντρες, γιαυτό μην αμελήσεις το προσωπικό σου ντύσιμο και την επίσκεψη σου στον κουρέα ή μπαρμπέρη σου για τελειοποίηση της εμφάνισης σου. Μην ξεχνάς! Οποιαδήποτε μορφή αντιγραφής είναι κακή, και τότε το πράγμα αγγίζει τη σφαίρα του αστείου. Μην γίνεις ένας τέτοιος τύπος γιαυτό ξεκίνησε το σωστό lifestyle, κάνοντας την αρχή φέτος τα Χριστούγεννα, φίλε! Enjoy!