Ποιά είναι η σωστή διαδικασία λουσίματος για το τέλειο μούσι;


Τα Χριστούγεννα έχουν ήδη φτάσει, αλλά να είσαι σίγουρος οτι η γενειάδα σου ακόμη έχει τον χρόνο να μεταμορφωθεί και να κλέψει τις εντυπώσεις!

Πάνω – κάτω γνωρίζεις πώς πρέπει να φροντίζεις τα μαλλιά σου για να τα διατηρείς υγιή, λαμπερά και το σημαντικότερο, ζωντανά πάνω στο κρανίο σου, ταυτόχρονα σε κανέναν δεν αρέσει να παρουσιάζει μια γενειάδα ατημέλητη και απεριποίητη γιαυτό, τι πρέπει να γίνεται ώστε να διατηρήσεις μια περήφανη γενειάδα που «στολίζει» το πρόσωπό, σου προσδίδει αρρενωπότητα και κάνει τα γυναικεία βλέμματα να γυρίζουν το κεφάλι τους για να τη θαυμάσουν;

Πώς πρέπει να τη λούζεις για να μην προκαλέσεις ζημιά στην τρίχα και στην επιδερμίδα σου; Με τη συχνότητα; Αλλά και σε ποια προϊόντα να επενδύσεις; Σου λύνουμε όλες τις απορίες παρακάτω, για όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να λούζεις σωστά όχι τις τρίχες στο κεφάλι σου, αλλά στο πρόσωπό σου.

Η συχνότητα λουσίματος

Σίγουρα, το καθημερινό λούσιμο δεν αποτελεί την ιδανική λύση, μιας και όπως ήδη γνωρίζεις από τη φροντίδα των μαλλιών σου, ελλοχεύει ο κίνδυνος να απομακρύνεις άθελά σου όλα τα φυσικά έλαια που χρειάζονται οι τρίχες σου για να είναι υγιείς, να μακρύνουν και να πυκνώσουν.Καλό θα ήταν λοιπόν να λούζεις τη γενειάδα σου περίπου τρείς με τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Βήμα 1ο: Επιλέγεις τη σωστή θερμοκρασία νερού. Ούτε κρύο, ούτε ζεστό. Το νερό πρέπει να είναι χλιαρό, ώστε να μην καταστρέφει την ποιότητα της τρίχας, αλλά ούτε και της επιδερμίδας.

Βήμα 2ο: Χρησιμοποιείς ένα σαμπουάν ειδικό για μούσια, σαν το εξιδεικευμένο και επαγγελματικό Brooklyn Beard Wash κατάλληλο για τον κάθε τύπο επιδερμίδας που περιέχει φυσικά συστατικά και μόνο και επίσης μια τεράστια ποσότητα ειδικών βιταμινών ειδικά για την δομή της τρίχας τη γενειάδας.

Βήμα 3ο: Απλώνεις μια μικρή ποσότητα σαμπουάν και λούζεις το μούσι σου, όπως ακριβώς κάνεις και με τα μαλλιά σου απολαμβάνοντας την πλούσια και απολαυστική σαπουνάδα που δημιουργεί το Βrooklyn Beard Wash.

Βήμα 4ο: Ξεπλένεις με άφθονο χλιαρό νερό. Δεν χρειάζεται απαράιτητα να επαναλάβεις τη διαδικασία.

Το στέγνωμα

Πρώτα, στεγνώνεις καλά τα μούσια σου με μία στεγνή πετσέτα. Έπειτα, απλώνεις μια μικρή ποσότητα από ειδικό λαδάκι γενειάδας, προτείνεται το λαδάκι της ίδιας αγαπημένης μας σειράς Brooklyn, το οποίο θα εφαρμόζεις κάθε φορά μετά το λούσιμο για να διατηρήσεις τις τρίχες σου απαλές και ευκολοκτένιστες. Στη συνέχεια, χτενίζεις απαλά με ένα ειδικό χτενάκι -ναι, εννοούμε το πολυτάλαντο χτενάκι γενειάδας Βrooklyn Beard Brush- για να ξεμπλέξεις τυχόν κόμπους και να δώσεις σχήμα. Τέλος, αν επιθυμείς μπορείς να στεγνώσεις τη γενειάδα σου με το πιστολάκι, κρατώντας το σε απόσταση από το πρόσωπό σου!

Λοιπόν φίλε, κάνοντας τρόπο ζωής τα πιο πάνω και εντάσσοντας τα Βrooklyn, προιόντα γενειάδας στην καθημερινότητά σου, θα δεις το μούσι σου επιτέλους να αλλάζει και να εξελίσσεται ενώ εσύ να είσαι βέβαιος οτι θα ανταμειφθείς στο μέγιστο για την επιλογή σου!

YOU MAY ALSO LIKE

69.90
19.90
19.90