Τέλειο μούσι για σένα!

Σύντομη «σπουδή» για το γένι: Όλα τα μυστικά για να το έχεις πάντοτε περιποιημένο και να θέσεις νέους προσωπικούς στόχους για το 2018!

Αρχικά, οι τρόποι για να μεγαλώσει κάποιος μια πλούσια γενειάδα είναι δύο. Ο ένας περιλαμβάνει τον μοναχικό δρόμο της εξερεύνησης, στον οποίο θα κινηθείτε μόνοι σας ώστε να κατασταλάξετε στα εξιδικευμένα προιόντα που θα σας συντοφέυσουν σε αυτόν τον αγώνα (εντάξει, υπάρχουν και τα Brooklyn που είναι τα ανώτερα στο είδος τους κάτι που θα σου το διαβεβαιώσουν και οι πιστοί ακόλουθοί μας). Ο άλλος τρόπος, είναι οι συχνές επισκέψεις στον μπαρμπέρη σας, ο οποίος θα σας βοηθήσει και θα σας δείξει πώς να το κάνετε μόνοι σας, αφού θα σας φωτίσει με τις γνώσεις του.

Just do it: Αφού πήρατε την απόφαση να αφήσετε γένια, αφήστε τα να μεγαλώσουν αρκετά και μην ξυρίσετε τα τελείωματα στον λαιμό και μην κόψετε τις τρίχες που πετάνε. Αφήστε τις τρίχες σας να μεγαλώσουν. Η εμφάνιση μπορεί να μην σας γεμίζει το μάτι, όμως είναι ένα σημαντικό βήμα.

Silky Smooth: Ζητήστε από τον μπαρμπέρη σας ή απο εμάς ειδικό λαδάκι για τα γένια σας. Αυτό θα κάνει τις τρίχες απαλές και θα τις θρέψει. Το Βrooklyn Beard Oil σε μια γενειάδα που μόλις ξεκίνησε να μεγαλώνει είναι σημαντικό, γιατί θρέφει από νωρίς την τρίχα. Μην περιμένετε να γίνετε σαν ξυλοκόπος για να ξεκινήσετε να βάζετε λάδι. Ρίξτε 3-4 σταγόνες στο χέρι σας και κάντε ελαφρύ μασάζ στις περιοχές που χρειάζονται ενυδάτωση, συνήθως γύρω από το πηγούνι.

Προμηθευτείτε μια ξύλινη Χτένα: Μαζί με το λάδι θα χρειαστεί να προμηθευτείτε και μια ξύλινη χτένα, η οποία θα αποδειχτεί χρήσιμη στην καθημερινή περιποίηση της αγαπημένης σας γενειάδας. Ξύλινη χτένα, όχι πλαστική! H xτένα απλώνει το λάδι στα γένια ομοιόμορφα και τα ξύλινα δόντια της έχουν την ιδιότητα να απορροφούν ό,τι λάδι μένει. Έτσι με τον καιρό το μόνο που θα έχετε να κάνετε για απαλά γένια, θα είναι να τα χτενίζετε. Ευκαιρεία να ρίξετε μια ματιά σε αυτή την απίστευτη, χειροποίητη, γερμανική χτένα γενειάδας Brooklyn Beard Brush.

Μεγάλο Μήκος σημαίνει Περισσότερη Περιποίηση: Αν έχετε σκοπό να μεγαλώσετε σε μήκος τα γένια σας, θα πρέπει να αλλάξετε από λάδι, σε ένα beard balm. Αυξήστε το balm και περιορίστε το λάδι, καθώς το balm έχει παχιά πυκνότητα και καλύτερη απορροφητικότητα στα μακριά γένια και δεν λαδώνει.

Σαπουνίστε καλά: Η πλούσια γενειάδα απαιτεί και καλό σαπούνισμα, αφού όπως και τα μαλλιά, εκτείθεται διαρκώς στις εξωτερικές συνθήκες. Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο σαμπουάν χωρίς πολλά χημικά, για να μην χάσετε την ενυδάτωση που κάνατε τόσο κόπο να πετύχετε. Απόφυγε τα σκληρά σαμπουάν μαλλιών και επέλεξε ένα ειδικό σαμπουάν γενειάδας όπως το Brooklyn Beard Wash το οποίο θεωρείται ιδανικό ακόμη και για τα πιο σκληρά γένια.