Πλένεις σωστά τo μούσι σου; Δες εδώ πώς πρέπει να γίνεται!


Τα γένια καθ 'όλη την ιστορία ήταν πάντα το σκεπτικό για το τι διαχωρίζει τα αγόρια από τους άνδρες. Αν το σκεφτείτε καλά, οι περισσότερες εικονικές φιγούρες ή πρόσωπα που θυμόμαστε έφεραν κάποια γένια στο προσώπο και εξακολουθούν να είναι ακόμα δημοφιλή και υψηλά σε ζήτηση.

Μελέτες έχουν δείξει οτι το ωραίο μούσι είναι ένα σημάδι της δύναμης και της κυριαρχίας. Μια γεμάτη, καλά περιποιημένη γενειάδα μπορεί να κάνει τον πιο αδύναμο άνθρωπο να αισθάνεται σημαντικός και πιο ισχυρός. Το πρόβλημα είναι όμως οτι οι περισσότεροι άνδρες ποτέ δεν εξετάζουν πραγματικά τη φροντίδα συντήρησης και καλλωπισμού που είναι απαραίτητη για τη διατήρηση μιας γενειάδας. Μεταξύ όλων των υπολοίπων λοιπόν, ο καθαρισμός είναι ζωτικής σημασίας για να μην βλάψετε την αναπτυσσόμενη διαδικασία!

Πώς να πλένετε την γενειάδα σας λοιπόν;

Βήμα 1: Επιλέξτε τη σωστή θερμοκρασία του νερού: Όταν πρόκειται να επιλέξετε την κατάλληλη θερμοκρασία νερού, πρέπει να καταλάβετε την επιστήμη πίσω από την επιλογή. Πολύ ζεστό νερό θα πρέπει να αποφεύγεται με κάθε κόστος επειδή στεγνώνει τα θυλάκια της τρίχας προκαλώντας ανάρμοστη ανάπτυξη γενειάδας. Προτιμήστε το χλιαρό νερό, καθώς ανοίγει τους πόρους και ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, επιτρέποντας έτσι στην πλύση να είναι πιο αποτελεσματική.

Βήμα 2: Χρήση Beard Wash: Xρησιμοποιήστε ένα σωστό προιόν σαμπουαν ειδικά για το μούσι και μην εφαρμόζετε σαμπουάν μαλλιών στο μούσι σας. Συνιστάται να ξεκινήσετε με μια καλή ποσότητα Brooklyn Beard Wash για να το τονώσετε πλήρως με την πρώτη κιόλας χρήση.

ADD TO CART

Βήμα 3: Μασάζ: Βεβαιωθείτε ότι δεν καθαρίζετε μόνο την κορυφή. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να «σκάψετε» βαθιά προς όλες τις κατευθύνσεις της γενειάδας με μια κίνηση καθαρισμού. Αυτή η δράση καθαρίζει το δέρμα καλύτερα, αφήνοντας το πρόσωπό σας ενυδατωμένο και τα θυλάκια γενειάδας διεγερμένα προκαλώντας καλύτερη ανάπτυξη.

Βήμα 4: Ξεπλύνετε καλά: Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε χλιαρό νερό γιατί θέλουμε να παραμείνουμε συνεπείς. Είναι καλύτερο να μετακινήσετε τα δάχτυλά σας μέσα από τη γενειάδα με σταθερό ρυθμό. Συνιστούμε να ξεπλένετε δύο φορές για να εξασφαλίσετε ότι όλα τα υπολείμματα σαπουνιού έχουν εξαφανιστεί.

Extra Tip! Tελειοποιήστε την διαδικασία λουσίματος της γενειάδας σας με ένα καλό και απαλό σκούπισμα και μετέπειτα εφαρμόστε με τα δάχτυλά σας λαδάκι γενειάδας το οποίο θα τα ενυδατώσει και θα τα μαλακώσει σε χρόνο ρεκόρ! Άσε που φροντίζοντας να επαναλάμβάνεται αυτή η διαδικασία σχεδόν καθημερινά θα το δείτε επίτελους να αναπτύσσεται και να φτάνει σε άλλο επίπεδο!

Αν ψάχνετε για κάτι που να προσφέρει ένα τέλεια ισορροπημένο πλύσιμο και φροντίδα για τα γένια σας, τα προιόντα Brοοklyn προσφέρουν μια επιλογή πολλαπλών περιποιήσεων που καλύπτουν όλο το έδαφος του προσώπου. Η σειρά Brooklyn δεν υπόσχεται καμία χημική παρέμβαση, καθώς είναι κατασκευασμένα από 100% φυσικά συστατικά ενώ διατηρούντε με θρεπτικές ιδιότητες όπως βιταμίνες Β, μέντα και δεντρολίβανο.

You might also like: