Πώς να αναδείξετε το μουσάτο στυλ και πώς να αναπτύξετε τη γενειάδα σας;


Μπορεί το λαδάκι και το σαμπουάν γενειάδας να βοηθήσουν το μούσι να μεγαλώσει πιο γρήγορα; Συχνά μας τίθεται αυτή η ερώτηση! Λοιπόν, τα προιόντα γενειάδας είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την γενειάδα, αλλά γνωρίζατε ότι τα σωστά προιόντα γενειάδας μπορούν επίσης να βοηθήσουν την γενειάδα σας να αναπτυχθεί πιο υγιή; Παρόλο που τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει τον ρυθμό με τον οποίο αναπτύσσονται τα γένεια σας, τα λαδάκια γενειάδας και επίσης τα σαμπουάν που περιέχουν μη επεξεργασμένα συστατικά και καθαρό δαφνέλαιο και δεντρολίβανο συμβάλλουν στη δημιουργία των συνθηκών για υγιή ανάπτυξη, που σημαίνει λιγότερη θραύση, έτσι ώστε η γενειάδα σας να εμφανίζεται πιο παχιά, πλούσια και πιο γρήγορα.

SHOP HERE

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;

Τα προιόντα γενειάδας Brookyn προάγουν την ανάπτυξη γενειάδας με τη φυσική ενυδάτωση του δέρματος κάτω από την γενειάδα σας. Tα προιόντα απομακρύνουν τα ανεπιθύμητα νεκρά κύτταρα του δέρματος και άλλα εμπόδια στην γρήγορη ανάπτυξη των τριχών του προσώπου. Τα σωστά προιόντα θα διεισδύσουν στους πόρους των τριχών του προσώπου σας ενισχύοντας την ελαστικότητα τους σας και θα δώσουν έμφαση στην τόνωση της ταχείας ανάπτυξης τους. Εκτός από αυτά τα οφέλη, τα φυτικά έλαια περιέχουν γενικά αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Ε που ενισχύουν περαιτέρω την γενειάδα σας, αποκαθιστώντας τις βλάβες που προκαλούνται στις κυτταρικές μεμβράνες των τριχών του προσώπου σας. Φυσικό επακόλουθο; Όσο ισχυρότερη και ανθεκτικότερη είναι η γενειάδα σας, τόσο πιο γρήγορα θα μεγαλώνει...

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Η επιλογή των σωστών προιόντων καλλιέργειας της γενειάδας μπορεί να φανεί συντριπτική. Είμαστε μεγάλοι υποστηρικτές στην ανάγνωση των συστατικών πάνω σε κάθε μπουκαλάκι και στην χρήση καθαρά φυσικών, βιολογικών και καθόλου χημικών και επεξεργασμένων στοιχειών. Ο καθένας μπορεί να πει ότι έχει το καλύτερο λαδάκι γενειάδας για παράδειγμα, αυτό είναι το μόνο σαίγουρο, αλλά η απόδειξη φαίνεται στη πράξη. Κατά γενικό κανόνα, δεν θέλετε περισσότερα από τα βασικά σωστά συστατικά και βιταμίνες στα προιόντα γενειάδας σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα πλέον ευεργετικά έλαια είναι γενικά τα λιγότερο επεξεργασμένα έτσι δεν χρειάζονται πρόσθετα. Μήπως ήρθε η ώρα λοιπόν να ρίξετε μια ματιά σε ένα υπερ- μπουκαλάκι Brooklyn;

SHOP HERE

ΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΕ;

Υπάρχει μια κοινή εσφαλμένη αντίληψη ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε λαδάκι γενειάδας σε μια γενειάδα που έχει ήδη καθιερωθεί και μεγαλώσει αρκετά. Αυτό είναι λάθος! Εκείνοι με την βασική τριχοφυΐα που ελπίζουν να μεγαλώσουν μια γενειάδα δεν πρέπει να περιμένουν να αναπτυχθεί αρκετά πριν χρησιμοποιήσουν τα βασικά προιόντα γενειάδας όπως ένα σαμπουάν και ένα λαδάκι. Τα προιόντα Brooklyn ως εξειδικευμένα στην περιποίηση γενειάδας, δουλέυουν επίσης ως καλή ασπίδα προετοιμασίας του δέρματος στο πρόσωπο, οπότε ξεκινήστε να τρέφετε εκείνες τις πιθανές τρίχες γενειάδας που αναπτύσσονται κάτω από το δέρμα τώρα ώστε να μπορούν να αναπτυχθούν ισχυρές, ενυδατωμένες και υγιής. Εφαρμόστε καθημερινά και επαναλάβετε καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας ανάλογα με τις ανάγκες σας, ανάλογα με το κλίμα, το περιβάλλον και το επίπεδο δραστηριότητάς σας, για να αναπτυχθεί και να διατηρηθεί μια ισχυρή, άψογη γενειάδα.

SHOP HERE

ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ;

Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστούμε να προσθέτετε μια καλή ποσότητα σαμπουάν Brooklyn Beard Wash κατά την διάρκεια του μπάνιου σας και κάνοντας ένα καλό μασάζ σε όλη την επιφάνεια του προσώπου και στην συνέχεια να εφαρμόζετε 2-3 σταγόνες λαδάκι γενειάδας στην παλάμη σας και να το εφαρμόζετε στο δέρμα και το μούσι σας. Για να διανείμετε ομοιόμορφα το λαδάκι γενειάδας μέσα από τις τρίχες του προσώπου, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε βούρτσα γενειάδας. Μια Brooklyn Beard Brush, εξυπηρετεί επίσης τον σημαντικό σκοπό της απομάκρυνσης ξηρών, νεκρών κυττάρων του δέρματος που μπορούν να φράξουν τους πόρους και να προκαλέσουν την αντίθετη ανάπτυξη της τρίχας προς τα μέσα.

Για πιο λεπτομερή οδηγίες ρίξτε μια ματιά στο βίντεο – οδηγό μας: