Αγάπησε τα γένια σου, δεν είναι μόνο μόδα!


Ποιοι είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι γενειάδες είναι «παρελθόν»; Ή ότι «πια, δεν είναι cool»; Λάθος, λάθος. Μπορεί το μακρύ μούσι να είναι τα τελευταία χρόνια η απόλυτη μόδα για τους άντρες, αλλά αυτό ήταν ανέκαθεν το σύμβολο της αρρενωπότητας και του ανδρισμού τους και γι’ αυτό οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν τους άνδρες που έχουν περιποιημένη γενειάδα.

Βέβαια, δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί ώστε να μακραίνουν τα γένια τους ομοιόμορφα και με τον ίδιο ρυθμό και έτσι πέφτουν σε λάθη έχοντας ένα μη κολακευτικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν όμως κάποια tips που αν τα ακολουθήσεις θα δεις τα γένια σου να μεγαλώνουν και μάλιστα αποκτώντας το στυλ που θέλεις τόσο πολύ!

Τα γένια σου θα πρέπει να τα περιποιείσαι όπως και τα μαλλιά σου, ώστε να είναι η τρίχα σου υγιής. Φρόντισε πολλές φορές την εβδομάδα να χρησιμοποιείς σαμπουάν γενειάδας London Grooming Beard Wash κατα την διάρκεια του μπάνιου ώστε να φροντίσεις να θρέψεις με τα απαράιτητα συστατικά και βιταμίνες τα γένια σου αλλά και να φροντίσεις την επιδερμίδα κάτω απο τις τρίχες της γενειάδας. Ταυτόχρονα άπλωσε το απαραίτητο BEARD MOISTURISER, κρέμα γενειάδας ώστε να ενυδατώσεις με τον καλύτερο τρόπο το μούσι αλλά και να κρατήσεις την τρίχα απαλή και έτοιμη να αναπτυχθεί ακόμη πιο γρήγορα και όμορφα.

Με λίγα λόγια αν ανήκεις στους άντρες που επιλέγουν να ζουν με μούσια πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις και πως είναι πραγματικά το σωστό μούσι. Αν δεν μπορείς να το έχεις όπως πρέπει είναι προτιμότερο να μην το έχεις καθόλου.

Προσοχή! Όταν έχεις ένα πρόχειρο και καθόλου προσεγμένο μούσι το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλεις να βγάλεις.Go for it, Man!