Κανόνας: Μην ζητάς το τέλειο μούσι αν δεν κάνεις τίποτα για την περιποίησή του!


Είναι σέξι, είναι cool και είναι το σήμα κατατεθέν για τον πραγματικό άντρα και αυτό είναι γεγονός, παρόλα αυτά μια ατημέλητη γενειάδα μπορεί να ισοπεδώσει έναν άντρα και να τον κάνει να τραβάει τα βλέμματα αλλά για τον αντίθετο λόγο απο αυτόν που θα επιθυμούσε! Στην τελική για πόσο ακόμα πρέπει ένας άντρας να καθυστερεί και να μην βοηθάει το μούσι του να λάμψει όπως του αξίζει;

Για να είστε η εξέρεση σε όλους του κανόνες και να αποδείξετε οτι επάξια κατέχετε ένα άψογο μούσι, βεβαιωθείτε ότι το κιτ περιποίησης γενειάδας μπαίνει στην καθημερινότητά σας και να είστε σίγουροι πως θα την μεταμορφώσει κυριολεκτικά. Το σωστό κιτ καλύπτει την πλήρη ρουτίνα πρωινού για έναν άντρα και πρέπει να περιέχει:

1.Beard Wash

2.Βeard Oil

3.Beard Balm

4.Beard Brush

Shop Here 52.90 EUR

Shop Here

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που αγοράζετε ένα κιτ περιποίησης για γενειάδα για τον εαυτό σας ή για κάποιον άλλο - επιβάλλεται να γνωρίζετε πώς κάθε ένα από τα προιόντα που περιέχει παίζει έναν κεντρικό ρόλο στην ρουτίνα συντήρησης της γενειάδας σας.

Το πλύσιμο γενειάδας είναι κρίσιμο και ίσως το σημαντικότερο και αρχικό στάδιο θα λέγαμε, γιαυτό με την βοήθεια εξειδικευμένου σαμποάν γενειάδας όπως το Brooklyn Beard Wash θα μπορείτε να είαστε βέβαιοι και ήσυχοι ότι η γενειάδα σας καθαρίζεται από οποιαδήποτε επιβλαβή χημική ουσία και ρύπους που βιώνει σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα και στιγμή.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα σαπούνι ή ένα κανονικό σαμπουάν μαλλιών στην γενειάδα σας, πιθανόν να δυσκολευτείτε πολύ να διατηρήσετε την τρίχα στο μούσι υγιή και ζωντανή με αποτέλεσμα να επιβραδύνεται και να καθυστερήτε την ανάπτυξή του.

Ταυτόχρονα, όταν χρησιμοποιείτε Βrooklyn Beard Wash, είναι στην πραγματικότητα διατυπωμένο βοηθάτε στην αποκοπή οποιουδήποτε είδους κνησμού, φαγούρας και ξηρότητας που θα αντιμετωπίσει η γενειάδα σας.

Στη συνέχεια, μετά τη χρήση ενός σαμπουάν γενειάδας προτείνετε να χρησιμοποιήσετε ένα λαδάκι γενειάδας.

Το Βrooklyn Beard Oil είναι ένας από τους απόλυτους τρόπους για να δώσετε στα μούσια σας άφθονη ενυδάτωση και θρεπτικά συστατικά. To λαδάκι γενειάδας αποτελείται κυρίως από δύο κύρια συστατικά - λάδι φορέα και αιθέρια έλαια.

Απλώς ρίχνετε μια ποσότητα 2-3 σταγόνες, με την βοήθεια της ειδική φυάλης στην παλάμη του χεριού σας, τα τρίβετε μαζί και τελικά απλώνετε στα γένια σας από τη ρίζα του θύλακα μέχρι το άκρο της τρίχας.

Μετά από αυτή την ομιλία για το λαδάκι γενειάδας, ποια είναι η ετυμηγορία για την κρέμα styling γενειάδας Βrooklyn Beard Balm;

Τα συστατικά που περιέχει η κρέμα Styling γενειάδας βοηθούν σε δύο σημαντικά σημεία όσον αφορά μια γενειάδα που πρέπει να είναι πάντοτε περιποιημένη, πρώτον στην καλή συντήρηση του styling που επιθυμεί ο καθένας για το μούσι του και δεύτερον καταπολεμά την υγρασία που μπορεί να χαλάσει την επιθυμητή φόρμα και σχήμα στο μούσι.

Για να το χρησιμοποιήσετε, απλά πρέπει να βάζετε ένα μικρό μέγεθος ποσότητας και να το τρίβετε στις παλάμες σας μέχρι να λιώσει. Μόλις λιώσει πλήρως, θα δουλέψετε σταδιακά από το δέρμα και στη συνέχεια θα φτάσετε στο τέλος της γενειάδας σας.

Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια αξιοπρεπή βούρτσα ή χτένα με το κιτ περιποίησης σας.

Όταν πρόκειται για χτένες, δεν θέλετε μια οποιαδήποτε δομή κοινότυπης και πολυχρησιμοποιημένης χτένας! Οχι! Η ειδική χτένα γενειάδας Brooklyn Beard Brush, που περιλαμβάνεται στο σετ έχει μια πολύ σκληρότερη υφή από μια χτένα όπως αυτές για τα μαλλιά.

Νοte! Όταν βουρτσίζετε μετά από ένα λάδι γενειάδας ή κρέμα- balm (ή και τα δύο), η χτένα θα κάνει μεγάλη δουλειά εξάπλωσης ομοιόμορφα του λαδιού στη γενειάδα σας εξασφαλίζοντας ότι κάθε θύλακας είναι πλήρως ενυδατωμένος.

Όντας ένα από τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα, το κιτ Brooklyn Beard bag καλύπτει με ακρίβεια όλα τα παραπάνω. Σκεφτείτε αυτό το κιτ ως το απόλυτο σετ στο στυλ και περιποίηση της γενειάδας σας που πρέπει να γίνει must-have! Λοιπόν εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε είναι ένας εραστής της γενειάδας, αυτό το κιτ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενταχθεί στον ευρύ κόσμο των τέλειων γενειάδων!

Δείτε αυτό το παρακάτω βίντεο αν είστε πιο οπτικός και γνωρίστε όλα τα προιόντα του κιτ: