Κανόνας: Μην ζητάς το τέλειο μούσι αν δεν κάνεις τίποτα για την περιποίησή του!


Είναι σέξι, είναι cool και είναι το σήμα κατατεθέν για τον πραγματικό άντρα και αυτό είναι γεγονός, παρόλα αυτά μια ατημέλητη γενειάδα μπορεί να ισοπεδώσει έναν άντρα και να τον κάνει να τραβάει τα βλέμματα αλλά για τον αντίθετο λόγο απο αυτόν που θα επιθυμούσε! Στην τελική για πόσο ακόμα πρέπει ένας άντρας να καθυστερεί και να μην βοηθάει το μούσι του να λάμψει όπως του αξίζει;

Για να είστε η εξέρεση σε όλους του κανόνες και να αποδείξετε οτι επάξια κατέχετε ένα άψογο μούσι, βεβαιωθείτε ότι το κιτ περιποίησης γενειάδας μπαίνει στην καθημερινότητά σας και να είστε σίγουροι πως θα την μεταμορφώσει κυριολεκτικά. Το σωστό κιτ καλύπτει την πλήρη ρουτίνα πρωινού για έναν άντρα και πρέπει να περιέχει:

1.Beard Wash

2.Βeard Oil

3.Beard Balm

4.Beard Brush

Shop Here 52.90 EUR

Shop Here

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που αγοράζετε ένα κιτ περιποίησης για γενειάδα για τον εαυτό σας ή για κάποιον άλλο - επιβάλλεται να γνωρίζετε πώς κάθε ένα από τα προιόντα που περιέχει παίζει έναν κεντρικό ρόλο στην ρουτίνα συντήρησης της γενειάδας σας.

Το πλύσιμο γενειάδας είναι κρίσιμο και ίσως το σημαντικότερο και αρχικό στάδιο θα λέγαμε, γιαυτό με την βοήθεια εξειδικευμένου σαμποάν γενειάδας όπως το Brooklyn Beard Wash θα μπορείτε να είαστε βέβαιοι και ήσυχοι ότι η γενειάδα σας καθαρίζεται από οποιαδήποτε επιβλαβή χημική ουσία και ρύπους που βιώνει σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα και στιγμή.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα σαπούνι ή ένα κανονικό σαμπουάν μαλλιών στην γενειάδα σας, πιθανόν να δυσκολευτείτε πολύ να διατηρήσετε την τρίχα στο μούσι υγιή και ζωντανή με αποτέλεσμα να επιβραδύνεται και να