Αποφάσισες να αναπτύξεις το μούσι σου λοιπόν;


Πρώτο και κυριότερο είναι οτι ο κουρέας σας σας λέει ψέματα όταν επιμένει οτι πρέπει να ξυρίζεται το μούσι για να αναπτυχθεί πιο πλούσιο και εντυπωσιακό γιαυτό καλύτερα να σταματήσετε να ακούτε αυτήν την συμβουλή. Δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να στηρίζουν οτι το ξύρισμα βοηθά στην πιο μακροπρόθεσμη, πληρέστερη ανάπτυξη.

Εάν διαβάζετε αυτό το εδώ το άρθρο, θέλοντας να μεγαλώσετε μια γενειάδα και προσπαθείτε με υπομονή για αυτό, ειλικρινά, απλά πρέπει να περιμένετε αφού δεν υπάρχει καμιά μαγική λύση να σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια γενειάδα εαν δεν την φροντίζετε και την περιποιείστε επαρκώς όσο την αφήνετε να μεγαλώνει χωρίς ξύρισμα καθε τρείς και λίγο.

Έτσι, εν ολίγοις, απλώς περιμένετε και οι τρίχες του προσώπου σας θα αποκαλύψουν τελικά το πλήρες δυναμικό τους. Υπάρχουν κάποιες μεθόδοι που πρέπει να ακολουθήσετε όταν προσπαθείτε να αναπτύξετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση γενειάδα και έχετε μπεί στο σωστό site γιαυτό!

Το πρώτο πράγμα είναι ότι θα πρέπει να δεσμευθείτε σε αυτό, δηλαδή στην ανάπτυξη της τέλειας γενειάδας αφού γενετικά, οφείλετε στον εαυτό σας να αναπύξετε μια πλήρη γενειάδα εάν είστε σε θέση αλλά αν δεν μπορείτε λόγω έλλειψης τριχοφυίας ή κενών, τότε μην αφήσετε αυτό να σας αποτρέψει.

Βασικά, η ανάπτυξη μιας γενειάδας είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορείτε να κάνετε κυριολεκτικά απλά πρέπει να σταματήσετε το ξύρισμα και να ξεκινήσετε να χρησιμοποιήτε τα σωστά προιόντα εξιδεικευμένα για το μούσι που θα αναπληρώσουν όλες τις βιταμίνες και τα συστατικά που χρειάζεται η συγκεκριμένη τρίχα.

Ένα σαμπουάν γενειάδας όπως το Brooklyn Beard Wash ενδύκνειται να αποτελέσει σταθμό για την τελιοποίηση της γενειάδας που θέλετε αφού θρέφει καθημερινά κατά την διάρκεια του μπάνιου και προετοιμάζει την επιδερμίδα κάτω απο τις τρίχες να αναπτύξει καινούργιες και να καλύψει τα ανούσια κενά!

Επίσης εάν αποφάσισες να αναπτύξεις μια γενειάδα άψογη τότε δεν πρέπει να ξεχνάς και την σημαντικότητα ενός ελαίου γενειάδας όπως το Brooklyn Beard Oil, που ενυδατώνει και την πιο τραχιά τρίχα ενώ δεν την αφήνει να σπάει και να κόβετε ώστε να φαίνεται κοντύτερη και άχαρη.