Τι σημαίνει το μούσι για έναν άντρα;


Λοιπόν τι είναι ένα ωραίο μούσι; Είναι άποψη; Είναι μόδα; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που ένας άντρας αφήνει μούσι; Το μούσι αποτελεί ένδειξη αυτοπεποίθησης και σιγουριάς καθώς πολλές έρευνες υποστήριξαν ότι οι γενειάδες αποτελούν σημάδι ανδρικής ανταγωνιστικής ικανότητας και αυτοπεποίθησης.

Επίσης το μούσι διαφημίζει την καλή υγεία ενός άνδρα καθώς οι άνδρες με γενειάδες στην ουσία δείχνουν το υγιές ανοσοποιητικό τους σύστημα που τους επιτρέπει να δείχνουν πιο αρρενωποί και full υγιείς διατηρώντας το τέλειο μούσι.

Όπως και να έχει ένα είναι το σίγουρο, οτι οι γενειάδες είναι σέξι και cool και ταιριάζουν κατα ένα παράξενο λόγο σε όλους του άντρες. Το να αφήσεις γένια όμως δεν σημαίνει πως θα γλιτώσεις από την περιποίηση – ακριβώς το αντίθετο. Εδώ είναι που πρέπει να αποδείξει ένας άντρας οτι πραγματικά αξίζει το τέλειο μούσι, δηλαδή με τον τρόπο που το συντηρεί και περιποιείται.

Εάν λοιπόν το μούσι σου είναι κάτι που σημαίνει πολλά για εσένα μην ξεχνάς να το καθαρίζεις καθημερινά με ειδικά σαμπουάν γενειάδας όπως το Brooklyn Beard Wash, και να το ενυδατώνεις άψογα με ειδικό λαδάκι γενειάδας, Beard Oil.

Το μούσι μπορεί να προστατεύσει την επιδερμίδα από την υπεριώδη ακτινοβολία ειδικά του καλοκαιρινούς μήνες αλλά αυτός είναι ακόμη ένας λόγος που καταδυκνύει οτι χρειάζεται την φροντίδα μας. Αν δεν θέλουμε να σπάνε οι τρίχες και να χάνουμε απο τον όγκο και το μήκος του, ή να ταλαιπωρούμαστε απο την αφόρητη φαγούρα τότε η λύση είναι μονόδρομος και λέγεται Brooklyn.

Tα προιόντα αυτά θα σε βοηθήσουν να αναδεξεις το στυλ ενός τέλειου μουσάτου ενώ θα σε εντάξουν και σε ένα διαφορετικά ποιοτικό lifestyle. Ήτε κατα την διάρκεια του μπάνιου ήτε πάντα στην τσάντα σου ήτε στην δουλειά μπορείς να τα μεταφέρεις μαζί σου και να ανανεώνεις το μούσι σου κάθε στιγμή της ημέρας. Follow our lifestyle, man και δώσε αξία στην γενειάδα σου!